Πρώην ΑΠΟΕΛ, σαρανταρίζει και δεν λέει να αποσυρθεί

Tο 2000 η Σέφιλντ Γουένστεϊ πέφτει από την Πρέμιερ Λιγκ και κάνει αναδιάρθρωση στο ρόστερ. Μία επιλογή έκπληξη ήταν ένας 20χρονος ιταλός φορ. Που με το πάθος του (αυτό το κουβαλούσε παντού και πάντα) κέρδισε θέση στην ομάδα και στις καρδιές του κοινού.. Έκανε πολύ καλή πρώτη χρονιά, αλλά στη συνέχεια είχε θέματα τραυματισμών (είχε σε όλη του την καριέρα προβλήματα)

Ο Μικέλε Ντι Πιέτι πήγε 2 φορές δανεικός (η μία στην Νορβηγία) και επέστρεψε στη πατρίδα του, αφού αντιμετώπισε δυστυχώς πρόβλημα με την υγεία του παιδιού του. 

Παίζοντας για μερικούς μήνες στις μικρές κατηγορίες, ξαφνικά βρέθηκε στα 2004 στον "Αρχάγγελο". Πέντε συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα μπόλικη κουβέντα για το σουλούπι και την χαίτη του. Η μηδαμινή πάντως προσφορά του οφείλεται σε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό.  Ήταν τότε 24 ετών. 

Όπου νάναι σαρανταρίζει (21-12-80) και συνεχίζει απτόητος να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ. Από το 2005 μέχρι σήμερα είναι πραγματικά με τη βαλίτσα στο χέρι. Αγωνίστηκε σε πολλές μικρές ιταλικές ομάδες, στην Πορτογαλία (3η κατηγορία), Αγγλία (Ντόνκαστερ), Λιθουανία, Μυανμάρ και Βενεζουέλα. Το καμάρι του σύμφωνα με τον ίδιο είναι πως σκόραρε σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο