Πρωταθλητής Ευρώπης, "Λέοντας" και πιστός στρατιώτης

Στα 1991 ο Ερυθρός Αστέρας στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Η μεγάλη ομάδα των Προσινέσκι, Πάντσεφ, Μπελοντέντιτσι και Σαβίσεβιτς. Από εκείνη την ομάδα δύο παίκτες κατέβηκαν να αγωνιστούν στην Κύπρο. Ο Μπίνιτς από τις φίρμες του Αστέρα, που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ανταποκρίθηκε. 

Ο 2ος ήταν αναπληρωματικός, αλλά στην Κύπρο, όταν αφίχθηκε στα 26 του έκανε πολύ αξιόλογη παρουσία. Για 2 χρόνια 1993-1995 ο Ίβιτσα Μομτσίλοβιτς πρόσφερε στην ΑΕΛ με 51 συμμετοχές.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο Βελιγράδι και στην Ραντ, ξαναπήγε εξωτερικό (Σουηδία). Η συνέχεια της πορείας του είναι στην ομάδα της καρδιάς του τον  Ερυθρό Αστέρα. Εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται σε επίπεδο προπονητή. Στις ακαδημίες, στην 2η ομάδα, στην 1η (σαν βοηθός μέχρι και τον Δεκέμβριο του Μιλόγεβιτς). 

Πιστός στρατιώτης και άνθρωπος για όλες τις δουλειές, συχνά πυκνά αναλαμβάνει την εκγύμναση παικτών που χρειάζονται ειδική προετοιμασία,) ή που τίθενται εκτός πλάνων  Τον Φεβρουάριο ας πούμε πριν την έναρξη της πανδημίας ανέλαβε να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τρεις παίκτες που δεν είναι στο πλάνο της ομάδας. Δύο εξ' αυτών είναι οι γνωστοί μας Ζάντερ και Κάνιας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο