Η τελευταία φορά…

Μετά από δυο χρόνια απουσίας από την πρώτη κατηγορία η ΕΝΠ επέστρεψε στην κατηγορία των μεγάλων και θα συναντηθεί και πάλι με την Ομόνοια. 

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν τους βυσσινί και θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν κόντρα στην Αλκή. Άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης… σίγουρα δεν θα είναι καταστροφικό, αλλά μέσα στην έδρα της η Ομόνοια είναι το φαβορί για την νίκη. 

Πάντως η τελευταία φορά που η ομάδα της πρωτεύουσας φιλοξένησε την ομάδα του Παραλιμνίου στο ΓΣΠ δεν έφυγε και με το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ήταν την περίοδο 2015-16 στις 29 Νοεμβρίου με την Ομόνοια να αφήνει στην έδρα της 2 βαθμούς και με την ΕΝΠ ουσιαστικά χάνει τη νίκη στο 84ο λεπτό. 

Οι βυσσινί προηγήθηκαν μέσα στο ΓΣΠ με 0-1 και 1-2 με γκολ που πέτυχαν οι Μπόζοβιτς στο 17ο λεπτό και Κρίς Ντίκσον στο 34ο λεπτό και με την Ομόνοια να ισοφαρίζει ισάριθμες με Σκέμπρι στο 22ο λεπτό και Ρουσιά στο 84ο λεπτό. 

Τότε για την Ομόνοια αγωνίστηκαν οι Παναγή, Λιοπλανίτσε, Χαφές, Ρομαρίκ, Ασίς, Οικονομίδης, Κίρμ, Γκουλούν, Σιέρινταν, Ράμος και Σκέμπρι. 
Για την ΕΝΠ οι Αμπάρης, Μπόζοβιτς, Σίλβα, Τσιακλής, Κοσμάς, Φροξυλλιάς, Ράνσμπερκ, Μπασιόφ, Παπαδόπουλος, Βαλιανός και Ντίκσον. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο