Ο καραφλός (πρώην) ΑΕΛίστας που υποδέχτηκε τον Κατελάρη

Μόνο τυχαίος τερματοφύλακας δεν ήταν. Έκανε όνομα στην Ζαλαεγκερζέκ, έπαιξε σε ακόμη δύο κορυφαίες ομάδες της Ουγγαρίας (ΜΤΚ, Ούιπεστ} και το 2004 πέρασε και το κατώφλι της Εθνικής όπου κατέγραψε άμεσα 5 συμμετοχές.

Είχε ήδη μετρήσει πάνω από 200 συμμετοχές σε κορυφαίο επίπεδο στην χώρα των Μαγιάρων, όταν το 2006 στα 33 του είπε ναι στην πρόταση της ΑΕΛ. Ο υψηλόσωμος Γκέισα Βλάζιακ με την χαρακτηριστική καράφλα ήταν «Λέοντας» για δύο χρόνια. Το κατά πόσον ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ΑΕΛιστών είναι υποκειμενικό, έκανε πάντως 27 παιχνίδια πρωταθλήματος.
 
Το 2008 επέστρεψε στην Ζαλαεγκερζέκ και έπαιξε μέχρι τα 41 του. Με τέτοιο δέσιμο με τον σύλλογο (11 χρόνια σε 2 θητείες) ήταν λογικό να αναλάβει πόστο και είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας. Και κάπως έτσι βρέθηκε στον δρόμο του Φάνου Κατελάρη που μετακόμισε τον Ιανουάριο στην Ουγγρική ομάδα.


 
Ο Βλάζιακ τα πάει μία χαρά στον ρόλο του. Έχει μάλιστα αναλάβει την ανάπτυξη του πολλά υποσχόμενου πορτιέρε Πάτρικ Ντέμιεν, ο οποίος σε προ ημερών συνέντευξη του είπε τα καλύτερα για τον Βλάζακ ειδικά την εκγύμναση του τώρα, στην περίοδο διακοπής λόγω κορονοϊού.
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο