Εργάτης και για λίγο γαλαζοκίτρινος ο συνονόματος του... Σκρουτζ

Στα μέσα της δεκαετίας του 90, η Καλαμάτα είχε στήσει ένα εξαιρετικό σύστημα σκάουτινγκ και πέτυχε διάνα σε περιπτώσεις νεαρών παικτών. Ένας εξ' αυτών ο 20χρονος Γκανέζος Χάγκαν. Εμπενίζερ Χάγκαν, με το συμπάθιο το μικρό του σπανιότατο όνομα θυμίζει κατευθείαν το θρυλικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Εμπενίζερ Σκρουντζ.

Ο Χάγκαν ήταν κεντρικός μέσος, ένας εργάτης αθόρυβος και υπερπολύτιμος. Με σταθερά βελτιωμένη πορεία και αναβαθμίσεις στην Ελλάδα. Από την Καλαμάτα (3 χρόνια) στον Ηρακλή (5 χρονιές) και μετά στον ΠΑΟΚ (2 χρονιές).  

Δεκέμβριο του 2005 κατεβαίνει Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έπιασε πάντως; ελάχιστα πράγματα.Δέκα συμμετοχές (μόνο 3 στην 11άδα) και ένα γκολ η παρουσία του, σε μία χρονιά που οι γαλαζοκίτρινοι διεκδίκησαν 2 τίτλους, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στα 31 του ο Χάγκαν πήγε για μία περίοδο στη πατρίδα του και μετά επέστρεψε στην Ελλάδα. Ένα πέρασμα από τους Νέους Επιβάτες (ΠΑΟΝΕ) και τέλος καριέρας. Εκεί έκανε το πρώτο του προπονητικό βήμα. Σύντομο..Ακολούθησαν συνεργασίες σε επίπεδο τεχνικού διευθυντή σε Ηρακλή, Εθνικό Πηλαίας και Μέγα Αλέξαντρο. 

Το 2018 επέστρεψε στην Τούμπα και ανέλαβε προπονητής στην ομάδα U18 του ΠΑΟΚ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο