Ολίβα στην AS για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Γκόμες

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χουάν Κάρλος Ολίβα, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική AS και μίλησε την εμπειρία του στην Κύπρο, την παρουσία του στην Κύπρο και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Άνχελ Γκόμες. «Τώρα ζούμε στη σκιά του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί ελπίζουν ότι αυτό θα αντιστραφεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των πρασίνων.

Διαβάστε τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του Ισπανού

Για την εμπειρία του στην Κύπρο:

«Η εμπειρία στην Κύπρο είναι θετική. Είμαι στην Ομόνοια Λευκωσίας, η οποία είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Οι άνθρωποι με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε διάφορα πράγματα. Τώρα ζούμε στη σκιά του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί ελπίζουν ότι αυτό θα αντιστραφεί».

Για πώς τον έπεισε ο Άνχελ Γκόμες:

«Το πρότζεκτ του Άνχελ Γκόμες μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μια συναισθηματική απόφαση. Επέλεξα χωρίς να γνωρίζω ακόμα την πρόταση. Ο Άνχελ με εμπιστεύτηκε και ήθελα να είμαι με ανθρώπους που πίστευαν σε αυτό που έχω κατά νου. Χρειαζόμουν να νιώθω και πάλι σαν προπονητής. Είναι άνετο να δουλεύεις μαζί του. Απολαμβάνουμε ένα πρότζεκτ που δεν θα είναι εύκολο, γιατί να ανακτήσει τον χαρακτήρα νικητή και της ιστορία της η Ομόνοια είναι μια πρόκληση. Πέρυσι η ομάδα ήταν έκτη και φέτος θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα ή τετράδα. Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο έργο, αλλά γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν αμεσότητα».

Για τα χαρακτηριστικά του Κύπριου ποδοσφαιριστή και της Ομόνοιας:

«Είναι πολύ πειθαρχημένος, εργατικός και δεκτικός. Αλλά πρέπει να ζήσουμε στην πραγματικότητα της Ευρώπης των λαών. Έχουμε 14 διαφορετικές εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ Ισπανών. Υπάρχουν μόνο τρεις Κύπριοι. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με αυτή την πολυμορφία. Η ομάδα είναι νεαρή, αλλά δουλεύει πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω ότι έχω χρόνο».

Ροη ειδησεων
ΕΞΩ
ΕΞΩ
Κλεισιμο