Δίπλα σε κορυφαίους συλλόγους απόψε ο Απόλλωνας!

Δίπλα σε κορυφαίους συλλόγους απόψε ο Απόλλωνας, δίπλα από Τσέλσι, Γκέντ, Βαλερένγκα, Σάλκε, Μάντσεστερ Σίτι, Φέγενορντ και Φερεντσβαρος η ομάδα της Λεμεσού, αφού επιλέχθηκε στην τελική οχτάδα για το φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, μία εκδήλωση που πραγματοποιείται απόψε στην Κροατία.

Μία επιβράβευση και για το σωματείο και για όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα που ονομάζεται Απόλλωνας. Και μάλιστα είναι η ομάδα με την λιγότερα μέλη, πίσω από κάθε πόστο. 

Ο Απόλλωνας επιλέχθηκε στην τελική οχτάδα με κορυφαίους συλλόγους για το ECA, με τον Απόλλωνα  να εκπροσωπείται απόψε από τον κ. Παπαγιάννη του οποίου έχει τυφλή εμπιστοσύνη ο πρόεδρος. Αποτελεί τεράστια διάκριση για το σύλλογο και τη διοίκηση, αφου ο Απόλλωνας διαχρονικά είναι μία ομάδα που βοηθά στα κοινωνικά και στα κοινά της πόλης συνεισφρέροντας στην κοινωνία, στην παιδεία. Η προσπάθεια του Απόλλωνα αναγνωρίζετε, είναι η πιο μικρή εταιρεία με το αποψινό αποτέλεσμα φανερώνει το πόσο έχει μεγαλώσει ο Απόλλωνας και το έργο το οποίο επιτελεί μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Πλέον με αυτό επιβραβεύεται ο Απόλλωνας για τη προσπάθεια του, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης επενδύει πολλά στην ομάδα και τηρώντας το οργανόγραμμα μαζί με τον κ. Παπαγιάννη κινούνται ευλαβικά στην υλοποίηση του. 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο