Τα 15λεπτα που "πληγώνουν"

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ, καταγράψαμε τα τέρματα που σημείωσαν οι ομάδες ανά 15λεπτο, ποιο διάστημα είναι το πιο παραγωγικό τους, αλλά και πόσες φορές «χτύπησαν» στις καθυστερήσεις των δυο ημιχρόνων.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα τέρματα που δέχθηκαν και θα τα διαχωρίσουμε και πάλι σε 15λεπτα προκειμένου να διαπιστώσουμε το ευάλωτο διάστημα της κάθε ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μοναδικές ομάδες που δεν δέχθηκαν γκολ σε όλα τα 15λεπτα είναι η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ που διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι δεν μάζεψαν την μπάλα από τα δίχτυα τους στο πρώτο τέταρτο των 23 αναμετρήσεων και οι γαλαζοκίτρινοι στο αμέσως επόμενο, δηλαδή από το 16’ μέχρι το 30’.

Επιπρόσθετα, οι «αιώνιοι» δέχθηκαν τα περισσότερα τους τέρματα από το 76’ και μετά. Συγκεκριμένα «πληγώθηκαν» από 5 φορές, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμη ένα, το ίδιο κακό αμυντικό 15λεπτο, από το 61’ μέχρι το 75’. Δηλαδή οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν τα 10 από τα 16 τέρματα, στο τελευταίο μισάωρο των αναμετρήσεων.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν ακόμη δυο ομάδες από το Α’ γκρουπ που δέχθηκαν τα περισσότερα τέρματα προς το τέλος των αγώνων τους. Η Ανόρθωση μετράει 6 παθητικό και ο Απόλλωνας 9.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου είδαν τους αντίπαλους να σκοράρουν δυο γκολ στα 15λεπτα, 0-15, 16-30 και 61-75, ενώ οι αντίστοιχοι της Λεμεσού δείχνουν το 16-30, ως το καλύτερο αμυντικό διάστημα τους, με επίσης δυο τέρματα.

Η ΑΕΚ δέχθηκε 9 γκολ από το 31 μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ενώ η ΑΕΛ ξεκινάει πολύ κακά τα παιχνίδια της, αφού στο πρώτο τέταρτο μετράει 7 τέρματα παθητικό.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που μετράει μόλις δυο γκολ στο πιο πάνω διάστημα. Το καλύτερο 15λεπτο της λεμεσιανής ομάδας είναι από το 16-30’, με τρία τέρματα.

Δείτε στον πιο κάτω πίνακα τα γκολ που δέχθηκαν οι ομάδες ανά 15λεπτα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο