Μπαίνει ή όχι σε φουλ ρυθμούς ο Λαβόρδε;

Το πρώτο της ντέρμπι μέσα στη χρονιά ετοιμάζεται να δώσει σε μία εβδομάδα παρά μία ήμέρα η Ανόρθωση, με την "Κυρία" να φιλοξενεί την ΑΕΛ. 

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρόνι Λέβι είναι αυτό του τραυματία Λαβόρδε, αφού δεν είναι σίγουρο ότι ο Κολομβιανός άσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το σενάριο είναι απομακρυσμένο, όμως η σημερινή ημέρα θα δείξει αν ο Κολομβιανός άσος θα μπορεί να συμπεριληφθεί έστω και στην αποστολή.

Ο αγαπημένος των φίλων της Ανόρθωσης δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Λέβι έστω και γι' αλλαγή αφού ακόμη ο ποδοσφαιριστής δεν άρχισε να προπονείται κανονικά. Σήμερα Τρίτη θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση με το ιατρικό τιμ της ομάδας να ενημερώνει τον Ισραηλινό τεχνικό για το αν θα μπορεί να υπολογίζει σε μεγάλο ή όχι βαθμό τον Λαβόρδε για την ΑΕΛ. 

Οι εκτιμήσεις λένε πάντως ότι ακόμη και αν προλάβει να κάνει μερικές φουλ προπονήσεις και είναι στην αποστολή για το πρώτο εντός έδρας, δεν θα αγωνιστεί, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω  από τη μία και από την άλλη πρέπει να διαχειριστεί σωστά το τελικό στάδιο επανόδου του στη δράση. Ως εκ τούτου οι φίλοι της «Κυρίας» θα πρέπει να κάνουν ακόμη λίγο υπομονή μέχρι να τον δουν ν’ αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο