"Ο πιο άτυχος απ' όλους ο Αντωνιάδης"

Για το πλήγμα στην ομάδα με τον Μάριο Αντωνιάδη, το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και το πως θα πρέπει να διαχειριστεί η ΑΕΚ τα παιχνίδια σε διπλό ταμπλό, αναφέρθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο Κυριάκος Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Θα χρειαστεί να περιμένουμε πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή για να δούμε το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός. Είναι πλήγμα για την ομάδα μας και για τον ίδιο, είμαστε δίπλα του. Είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι και αναπόφευκτα καλείσαι να τα διαχειριστείς. Τραυματίστηκε προ ημερών στην προπόνηση. Ελπίζω το πρόβλημα αυτό να είναι το τελευταίο, του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Ήταν ο πιο άτυχος απ' όλους από το ξεκίνημα. Σήμερα μπήκαμε στην τελική ευθεία για Νέα Σαλαμίνα, επέστρεψαν οι διεθνείς. Είναι γνωστά τα αγωνιστικά δεδομένα και για μας δεν αλλάζει κάτι. Δεν μας απασχολεί το επόμενο, είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε με επιτυχία σε διπλό ταμπλό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει η Σαββατιάτικη αναμέτρηση. Έχουμε όμως πίστη στις δυνατότητες μας αν και αυτή η έδρα διαχρονικά μας δυσκολεύει. Και για καλή αρχή και για να διατηρήσουμε τη ψυχολογία μας ενόψει Γιουρόπα. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα μας αφήνει ικανοποιημένους από τη στιγμή που είμαστε στους ομίλους. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, πρέπει να δώσει ο καθένας περισσότερο για το καλύτερο. Καλείσαι ν' ανταποκριθείς σε αυτό το βεβαρημένο πρόγραμμα κοιτάζοντας τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Σε κάποια στιγμή θα δώσουμε και τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια. Υπάρχουν απαιτήσεις και δεν θα ψάξουμε δικαιολογία για το πρόγραμμα. Λύσεις και ποιότητα υπάρχει, όπως και οι επιλογές. 

Ο αγώνας του Σούπερ καπ θα είναι τέλη του Σεπτέμβρη περιμένουμε λεπτομέρειες. Θα κάνουμε οτιδήποτε για να διευκολύνουμε τον κόσμο όσον αφορά την κάρτα και τα εισιτήρια. Όλοι μπορούν να βγάλουν κάρτα φιλάθλου από τα γραφεία μας, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται, προέχει όμως η αναμέτρηση με τη Σαλαμίνα.

Η προπώληση των πακέτων για τους ομίλους άρχισε πολύ καλά. Βάλαμε χαμηλές ελκυστικές τιμές για ν’ ανταποκριθεί ο κάθε φίλαθλος.
Για την προπόνηση στο ΓΣΠ: Έγινε εκεί για να εξοικειωθούμε με τον αγωνιστικό χώρο πάντα σε συνεννόηση με τις αρχές του σταδίου. Δεν θα κάνουμε άλλη προπόνηση εκεί". 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο