"Προτίμησε την Κύπρο, γιατί υπήρχαν ωραίες παραλίες"

Ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης, Αΐράμ Καμπρέρα μίλησε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας για την παρουσία του στην Κύπρο και τόνισε ότι η γυναίκα του προτίμησε την Κύπρο για τις ωραίες παραλίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που αναφέρεται στην παρουσία του στην Ανόρθωση:

"Οι ομάδες είναι πολύ καλύτερα οργανωμένες. Δεν ξέρω αν οι ομάδες στην Πολωνία έχουν προβλήματα με τις πληρωμές εγκαίρως. Δεν είχα ποτέ προβλήματα αυτού του είδους στην Κορόνα. Έχω ακούσει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την ακρίβεια των πληρωμών στην Κρακοβία. Ωστόσο, η εμπειρία μου σε αυτό το θέμα στην Κύπρο δεν ήταν καλή".

Νομίζω ότι τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Στο πρώτο πρωτάθλημα, με εντυπωσίασαν πολλά πράγματα: το οργανωτικό επίπεδο, τα σύγχρονα στάδια. Ήταν σαφές σε μένα ότι κάποια μέρα θα επανέλθω σε όλα αυτά. Και το λέω ειλικρινά. Συχνά συζητήσαμε γι ‘αυτό με την αρραβωνιαστικιά μου. Προτίμησε να επιστρέψει στην Κύπρο, γιατί υπήρχαν ωραίες παραλίες και ήλιος. Και της είπα ότι προτιμώ την Πολωνία, γιατί θέλω να παίζω μπάλα και όχι για να είμαι τουρίστας.  Τελικά, έδειξε την κατανόηση και την ήρθαμε στην Πολωνία, και όχι στην Κύπρο. Ήξερε ότι εκεί θα νιώθω καλύτερα, γιατί τα παιχνίδια στην Πολωνία είναι πιο επαγγελματικά. Και εδώ μπορώ να δείξω καλύτερα το ποδοσφαιρικό μου ταλέντο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο