"Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία και είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου"

Συνέντευξη στην ισπανική Mundo Deportivo παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα, μιλώντας για την απόφαση ενός του φίλου του Imanol Agirretxe να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τη δική του απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ και τη ζωή στη Λάρνακα.

Για τη ζωή στη Λάρνακα:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είναι ένας διαφορετικός ρόλος, πρώτη φορά προπονώ ομάδα και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λγικ που ήταν πολύ σημαντικό για το σύλλογο, ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Για μένα είναι μία καινούργια εμπειρία, υπάρχουν όμως πολλοί Ισπανοί εδώ κάτω, είναι και οι Κύπριοι και οι ξένοι. Είναι κάτι καινούργιο, αλλά μαθαίνω σιγά - σιγά πολλά. 

Το σκέφτηκες όταν σου τηλεφώνησε ο Μουρίγιο;
Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να το σκεφτώ, ήταν όμως μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ίσως ήρθε νωρίτερα απ' ότι το περίμενα, αλλά μέχρι στιγμής είναι χαρούμενος για την απόφαση μου. 

Για τους γνωστούς Ισπανούς παίκτες που πήρε η ΑΕΚ όπως οι Τόνιο και Μικέλ Γκονζάλεζ:
Για την ώρα έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Δίνουν, είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοση τους. Ο Τόνιο όμως ήξερε και την ομάδα σε σχέση με τον Μικέλ που ήταν κάτι καινούργιο για τον ίδιο.  Αλλά ενσωματώθηκε πολύ καλά στην ομάδα, ελπίζουμε να κάνουν καλή σεζόν. Είναι σημαντικοί παίκτες. Ο Μικέλ ήταν καλά στη Σαραγόσα, αλλά δεν είχε παίξει ξανά στο εξωτερικό και ήθελε να γνωρίζει κάτι διαφορετικό.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο