Καθορίζονται από την σύσκεψη οι αποφάσεις της ΚΟΠ

Στις 11:30 έχει καθοριστεί η σύσκεψη στο Προεδρικό για τον αθλητισμό, όπου αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις σε σχέση με την χθεσινή απόφαση για επιστροφή στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου. 

Σε σχέση με την απόφαση της Κυβέρνησης για έναρξη προπονήσεων τη συγκεκριμένη ημερομηνία, υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διευκρινιστούν. Έχει μεγάλη σημασία να δούμε αν είναι ποδοσφαιρικά εφαρμόσιμα τα μέτρα που προτείνουν οι επιστήμονες και υιοθετούν τα κυβερνητικά τμήματα. Στη σύσκεψη στο προεδρικό θα καθοριστούν οι διαδικασίες για λήψη αποφάσεων από την ΚΟΠ και τα Σωματεία σε συνεργασία με UEFA. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στο πλαίσιο που καθόρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ), του Συνδέσμου Προπονητών, του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), καθώς και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού, Φοίβος Ζαχαριάδης.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο