"Σεβόμαστε την Ανόρθωση, πρέπει όμως να έχουμε περισσότερη κατοχή"

"Πάμε με σεβασμό στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση", ανέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στο παιχνίδι με την Ανόρθωση η ομάδα του θα πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ:

"Επιστρέφουμε κανονικά στις προπονήσεις για το παιχνίδι με Ανόρθωση. Τελειώσαμε με έξι βαθμούς όμως δεν ήταν εύκολο με Ερμή και Δόξα. Είμαι ευχαριστημένος με το πως αγωνίστηκαν οι παίκτες μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Έχουμε ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Για μένα η Ανόρθωση έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ και ένα πολύ καλό προπονητή. Εμείς όμως πάμε για να κερδίσουμε.

Με σεβασμό εννοείται προς την Ανόρθωση αφού δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκεί. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα μας. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Δεν παίζουμε με τον ίδιο τρόπο κάθε παιχνίδι, εξαρτάται από τον αντίπαλο. Θα προκύψουν κάποιες μικρές αλλαγές για το καλό της ομάδας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ένα παιχνίδια για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί είχε πολύ ζέστη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι με τη Δόξα, όμως στο παιχνίδι με την Ανόρθωση πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι. Πηγαίνουμε με σεβασμό στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Δεν με απασχολεί η βαθμολογία γιατί είμαστε στην αρχή. Αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα, το πλάνο και οι στόχοι μας. Πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό. Η Ανόρθωση είναι δύσκολη ομάδα και φυσικά πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο