«Οι κακομαθημένοι με μισθούς μαχαραγιά δεν θα πάρουν από μένα τίποτα»!

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του ο Χριστόφορος Τορναρίτης «έσουρε τα εξ αμάξης» στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη στάση που τηρούν αναφορικά με την καταβολή των μισθών τους.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «μαυροπράσινων» εκτίμησε επίσης πως δεν θα παιχθεί ποδόσφαιρο μέσα στο 2020, ενώ διατηρεί τις αμφιβολίες του και για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη

«Με βάση την λογική, ποδόσφαιρο εφέτος, εννοώ το έτος 2020, πολύ δύσκολα θα έχουμε, ενώ έχω και τις αμφιβολίες μου για την πρώτη εξαμηνία του 2021.

Παρακολουθώ τις διάφορες δίχως λογική προσπάθειες που καταβάλει ο ΠΑΣΠ για να εντυπωσιάσει τα μέλη του βάζοντας τους να ανεβάζουν βιντεάκια και αναρτήσεις πως τάχα θέλουν να παίξουν στο γήπεδο…

Τους παίκτες του Ολυμπιακού τους ζήτω να μας στείλουν το IBAN για να πάρουν τα λεφτά που δικαιούνται από το κράτος και κανείς σαν τα ΡΟΜΠΟΤ δεν μου απαντά. Ε, σας λέω πως από μένα προσωπικά με αυτή την συμπεριφορά δεν θα πάρουν τίποτα.

Δεν μπορούν να καταλάβουν το πιο απλό. Πως τίποτα δεν εξαρτάται από την ΚΟΠ, τον ΠΑΣΠ το κράτος… τίποτα απολύτως, όσο υπάρχει γύρω μας ο ιός όλα μπορούν να συμβούν.

Όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα λεπτό αφού ο μόνος που αποφασίζει είναι ο Ιός. Ας τα δούμε λίγο με την λογική! την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μετά δυο μήνες αδράνειας οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται προετοιμασία τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι βλαβερό να παίξουν και για την υγεία αλλά και για την απόδοσή τους. Με βάση το νόμο προπονήσεις θα επιτραπούν μετά την 21 Μαΐου (σ.σ. η Κυβέρνηση έδωσε άδεια για τις 18 Μαΐου) χωρίς αποδυτήρια και αν δεν αλλάξουν τα μέτρα και τα κρούσματα.

Δηλαδή υποθετικά χωρίς αποδυτήρια γύρω στις 20 Ιουνίου (σ.σ. η Κυβέρνηση έδωσε έγκριση για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 9 Ιουνίου) θα μπορούν να αγωνιστούν σε ματς.

Αυτό θα γίνει νοουμένου ότι δεν κολλήσει κάποιος ποδοσφαιριστής Covid-19 ή δεν μπουν τα γήπεδα σε καραντίνα γιατί πέρασε από εκεί κάποιο άλλο κρούσμα. Βασικά θα έρχονται με τα αυτοκίνητα τους, θα αλλάζουν στο πορτμπαγκάζ, θα αγωνίζονται και στο διάλειμμα θα επιστρέφουν στην πισινή μαξιλάρα του αυτοκινήτου για να ξεκουραστούν.

Αυτοί είμαστε! Κύριε ελέησον …

Σημειώστε πως τον Ιούλιο - Αύγουστο θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα χρόνια, μήπως και χάσουμε τα δεδουλευμένα μας και του χρόνου. Κακομαθημένα άτομα, κακομαθημένες συμπεριφορές!

Στον βωμό του χρήματος δεν μπορούν να δουν την αλήθεια στο πρόσωπο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί οι κακομαθημένοι, φταίμε εμείς που τους δίναμε μισθούς μαχαραγιά, όταν μια νοσοκόμα παίρνει €800 τον μήνα, όταν μια επιδημιολόγος παίρνει €1200 τον μήνα. Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους, δεν έχουν να φάνε και οι ποδοσφαιριστές μας εκτός από τον Μάριο Κίρεφ δεν καταδέχονται να πάρουν €1100 τον μήνα από το κράτος που δικαιούνται ή οτιδήποτε άλλο δικαιούνται, αλλά ούτε μου απαντούν στα μηνύματα που τους στέλνω. Αυτοί είναι …

Φίλοι, η άποψη μου είναι πως το ποδόσφαιρο για τη φετινή χρόνια έχει τελειώσει!

Να δούμε τι και αν μπορούμε να περισώσουμε για το μέλλον».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο