Βάλε στο SPORTIME: «Θα θυμάμαι για πάντα τον τελικό του 2013!»

Σαν σήμερα (22/5) το 2013, ο Απόλλωνας κατακτούσε το κύπελλο, κερδίζοντας στον τελικό την ΑΕΛ μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το SPORTIME και ο Γιώργος Λεωνίδου επικοινώνησαν με τον μεγάλο πρωταγωνιστή εκείνου του αγώνα, τον Μπρούνο Βάλε, ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε τότε, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα:

  • Γεια σου Μπρούνο και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διαθέτεις. Πως περνάς εν μέσω πανδημίας στην Πορτογαλία;

«Γεια σας. Είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι οδηγίες εδώ είναι να μείνουμε στο σπίτι. Όχι σε καραντίνα, απλά για τη δική μας ασφάλεια».

  • Σαν σήμερα (22/5) το 2013 κέρδιζες το κύπελλο με τον Απόλλωνα και παράλληλα έκανες μια εξαιρετική εμφάνιση σε εκείνο τον τελικό κόντρα στην ΑΕΛ. Τι θυμάσαι από το ματς;

«Θυμάμαι τα πάντα. Πριν από το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια και μετά στους πανηγυρισμούς. Είναι στιγμές που θα τις θυμάμαι για πάντα».

  • Τι σκέφτηκες πριν το πέναλτι που απέκρουσες; Τι σκεφτόσουν γενικότερα εκείνη τη στιγμή του πέναλτι που απέκρουσες;

«Εκείνο που σκεφτόμουν ήταν η συζήτηση που είχα κάνει με τον Γιώργο, τον προπονητή τερματοφυλάκων μας, μια μέρα πριν τον τελικό».

  • Παρακολουθείς καθόλου τη φετινή πορεία του Απόλλωνα; Αν ναι, ένα σχόλιο για την ομάδα.

«Ναι είδα κάποια παιχνίδια και η ομάδα έχασε κάποιους σημαντικούς βαθμούς, αλλά αν το πρωτάθλημα δεν σταματούσε, θεωρώ πως ο Απόλλωνας θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος».

  • Και τέλος Μπρούνο, ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας του Απόλλωνα;

«Πρώτα θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν εδώ και ένα χρόνο, και ειδικά σήμερα. Αυτό που θέλω να τους πω, είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Απόλλωνα, τους παίκτες της ομάδας, επειδή όλοι μαζί μπορούν να κατακτήσουν περισσότερους τίτλους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο