Αν βρει ομάδα φεύγει!

Μέχρι το 2022 είναι το συμβόλαιο που διατηρεί ο Κατσαράβα με την Ανόρθωση, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIME, αν βρει ομάδα θα αποχωρήσει. Αν όχι, τότε θα παραμείνει στο ρόστερ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει εναλλακτική και έναν δεύτερο επιθετικό που θα πλαισιώνει τον Ντούρις, γι' αυτό και δόθηκε αυτή η "οδηγία" στον Γεωργιανό επιθετικό.

Ο Νίκα Κατσαράβα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βγει τ' όνομα του στην αγορά και στην Ανόρθωση να βάλουν ένα καλό ποσό από την πώληση του ποδοσφαιριστή. Στη Γεωργία προ ημερών τα δημοσιεύματα είχαν σίγουρη την αποχώρηση του, με το μάνατζερ του να συζητά με ομάδες της Ρωσίας για να του βρει ένα καλό συμβόλαιο. Λόγω συνθηκών, η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά μεγάλη και της παρούσης, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. 

Για να αποχωρήσει βέβαια από την Ανόρθωση, θα πρέπει η διοίκηση Ευγένιου Χαμπουλλά, να ικανοποιηθεί οικονομικά για να του δώσει το «οκ», διαφορετικά θα παραμείνει στην ομάδα. Ο 26χρονος επιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που αμείβονται αδρά και αν βρει καινούργιο σταθμό στην καριέρα του, θα γλυτώσει και η Ανόρθωση από του υψηλό συμβόλαιο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο