Τουλάχιστον να έκανε τα βασικά!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο ΑΠΟΕΛ σε έναν ακόμα αγώνα πρωταθλήματος απέναντι σε μικρομεσαία ομάδα εμφανίστηκε κατώτερος και κέρδισε δια πυρός και σιδήρου. Οι πρωταθλητές δικαίως αισθάνονται τυχεροί και ανακουφισμένοι από τα δυο διπλά επί του Ερμή και της Σαλαμίνας, αλλά και οι αντίπαλοι με τα εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα, βάσει της εικόνας των αγώνων. Το εξέφρασαν οι προπονητές τους, οι Κώστας Καΐαφας και Σάββας Πουρσαϊτίδης στη διάσκεψη Τύπου.

Οι ανησυχητικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν από τον ΑΠΟΕΛ. Τα συμπτώματα από τον αγώνα με τον Ερμή παρουσιάστηκαν και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, παρά την ελάχιστη βελτίωση και τα υποφερτά, αλλά πολύ μικρά χρονικά διαστήματα. Μια ομάδα με πανάκριβο ρόστερ να μην μπορεί να πράξει τα βασικά κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους και να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις τους. Δεν λέμε να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο όπως επιθυμεί ορθά ο Γιώργος Κωστή, αλλά να μην μπορεί να κυκλοφορήσει και να προωθήσει την μπάλα, να απειλείται συνεχώς και να εύχεται ο χρόνος να… τρέξει ώστε να τελειώσει το παιχνίδι και η αγωνία.

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία ευθύνη για τη νέα κακή εμφάνιση. Με μόλις μια προπόνηση θα ήταν άδικο και άστοχο να του χρεωθεί. Θα κριθεί στο άμεσο μέλλον και μάλιστα αυστηρά. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεγάλη πίστωση χρόνου. Η ομάδα πρέπει να μεταμορφωθεί και να μην παραμείνει δέσμια των κακών ή ακόμα των μέτριων εμφανίσεων της. Και οφείλει να το κάνει άμεσα, προτού ανοίξει τον κύκλο των ντέρμπι.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο