Εμπλοκή και ανατροπή δεδομένων με Βούρο

Η ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής (Κώστας Αποστολάκης) και των πρώτων αποχωρήσεων (Άλεφ, Μάτιτς, Μακρής, Πάβλοβιτς) έθεσε σε κίνηση τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Τόσο η παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία όσο και η νέα οικονομική πραγματικότητα «εγγυούνται» περαιτέρω προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις.

Σε τέτοια περίπτωση μπορεί να εξελιχθεί ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος χαίρει (μεγάλης) εκτίμησης στον Αρχάγγελο και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Το πρόβλημα με τον Ελλαδίτη δεν είναι οικονομικής φύσεως, αλλά προσωπικό-οικογενειακό ζήτημα που καθιστά σχεδόν επιτακτική τη μετακίνησή του στην Αθήνα.

Ακριβώς γι’ αυτό ο ΑΠΟΕΛ θα σεβαστεί ενδεχόμενη απόφαση αποχώρησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε αυτήν την περίπτωση εμφανίζεται διατεθειμένος να χαρίσει ένα σημαντικό ποσοστό απ’ όσα έχει λαμβάνειν.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα φανεί, αν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ωθήσουν τον Βούρο στην αποχώρησή του από τους «γαλαζοκίτρινους» έπειτα από τρία χρόνια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο