Υπάρχει προπονητής που δεν ζηλεύει τον Κανέδα;

Την περασμένη Παρασκευή η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νταβίδ Κανέδα για συμβόλαιο ενός έτους με επιλογή ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Τρεις μήνες πίσω, στις 25 Φεβρουαρίου, ο Ισπανός τεχνικός είχε προσληφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο 50χρονος ήλθε στην Κύπρο, προκειμένου μέσα σε τρεις μήνες (και 11 αγωνιστικές) να πείσει ότι αξίζει να μείνει και τη σεζόν 2020/21. Ωστόσο ένεκα αρχικά της αναστολής δράσης και ακολούθως της οριστικής διακοπής της ποδοσφαιρικής περιόδου, κάθισε στον πάγκο των «κιτρινοπράσινων» μόλις σε δύο παιχνίδια -αμφότερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: το 2-1 στην τελευταία στροφή της α’ φάσης και το 0-3 στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Και με αυτό το ελάχιστο δείγμα γραφής εξασφάλισε -σ’ ένα σύλλογο με φιλοδοξίες διεκδίκησης τίτλων και συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- όχι μόνο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά και την προοπτική για άλλη μία.

Τέτοια εμπιστοσύνη είναι βέβαιο ότι θα ζήλευαν όλοι οι συνάδελφοί του και δεδομένα τον βάζει στην πίεση να δικαιώσει αυτούς που του την έδειξαν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο