"Ο Μπεριγκό βγάζει φωτιές, κάποιοι το μεγαλοποιούν"

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο περιστατικό με τον Μπεριγκό και στις φήμες που υπάρχουν μετά τη βαριά ήττα της Πάφου από τον Απόλλωνα. "Ο Μπεριγκό έβγαζε φωτιές", ανέφερε με καυστικό τρόπο ο Πέτρος Μελαϊσης στο Ράδιο Πρώτο. 

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μελαϊση στο Ράδιο Πρώτο:

"Το κεφάλαιο Απόλλων έχει κλείσει, ο κ. Λομάκιν απουσιάζει στη Ρωσία. Δεν υπήρχε κανένα περιστατικό, ούτε με Μπεριγκό, ούτε με κανέναν. Δεν υπήρχε τίποτε μεμπτό. Είναι ο πρώτος που ζήτησε άδεια να πάει στα αποδυτήρια; Σήμερα το πρωί στην προπόνηση ο Μπεριγκό έβγαζε φωτιές. Έχει τη γαλλική κουλτούρα και πιστεύω ότι την αδικούμε και λίγο. Να γράφετε αλήθεια, κάποιοι το μεγαλοποιούν, ίσως πουλάμε σαν Πάφος. Δεν έγινε καμία συνάντηση, οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν στη Ρωσία, δεν ξέρω αν πήρε το αεροπλάνο... Με αρέσει ο έντιμος διάλογος, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Είμαι του διαλόγου και δεν υπάρχει θέμα.

Όλοι είναι στη διάθεση του Πρέσλιν, νομίζω θα έχουμε καλό κόσμο και από πλευράς ΑΕΛ και από πλευράς Πάφου. Πάμε στον τρίτο μας αγώνα, δεν είμαστε εκτός πλάνων, το ποιοτικό μας ρόστερ δεν δημιουργεί καμία ανησυχία. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα. Έχουμε Λουλίνια, Νέμετς και Μπεριγκό. Έχουμε φιλοδοξίες, μπαίνουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Είμαστε μία νέα ομάδα, φιλόδοξο σωματείο. Σκληρή δουλειά και σεμνότητα. Δύσκολα ή εύκολα θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι θα πετύχουμε. Το γήπεδο είναι μέσα στους στόχους της ομάδας και των νέων διοικούντων. Καμία άλλη λεπτομέρεια, ούτε θα πω ότι αγοράστηκε ιδιοκτησία". 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο