Ακιντόλα: "Δεν επιστρέφω στην Μίντιλαντ, ψάχνω την καλύτερη επιλογή"

Συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Νιγηρίας, παραχώρησε ο Νταβίντ Ακιντόλα ο οποίος έκανε αναφορά για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν θα ζητήσει η Ομόνοια το πρωτάθλημα: «Λόγω της πανδημίας, παρόλο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι σύντομα αλλά είναι καλό για εμάς που τερματίσαμε πρώτοι και θα πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν θα επιστρέψει στη Μίντιλαντ: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει γιατί υπάρχουν ορισμένες ομάδες που με θέλουν. Περιμένω να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο για να δω την καλύτερη επιλογή για μένα».

Αν είχε συνάντηση με την Ομόνοια: «Είχαμε μια συνάντηση με την Ομόνοια και πραγματικά θέλουν να μείνω αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα γιατί αν έχω μια μεγάλη ευκαιρία, θα ήθελα να την πάρω. Απλά τα βάζω όλα στο τραπέζι. Έχω αποφασίσει να μην πάω πίσω στην Μίντιλαντ. Με ήθελαν να μείνω και τον Ιανουάριο αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ. Έτσι θα ψάξω για την καλύτερη επιλογή».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το 2021: «Ναι, γι’ αυτό θα ήθελα να φύγω με μεταγραφή αυτή την φορά. Έτσι, αν θα μείνω εδώ, θα πρέπει να γίνει με μεταγραφή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο