Έναρξη με παρουσία κόσμου; (δήλωση Πετεβίνου)

Οι σκέψεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι πάρα πολλές και μια από αυτές είναι η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα. Στόχος της ΚΟΠ είναι να πάρει το πράσινο φως από την κυβέρνηση, έτσι ώστε από την πρώτη αγωνιστική να υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία κόσμου με... αποστάσεις και στόχος είναι να εκδίδονται εισιτήρια του 33% της χωρητικότητας του γηπέδου.  Αυτό φυσικά είναι σκέψη και τα φανεί μέσα από την πορεία του ιού στην Κύπρο, εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να υλοποιηθεί.

Είναι κάτι που επιθυμούν όλες οι ομάδες, αφού αυτό θα φέρει έσοδα, τόσο από τα διαρκείας όσο και από τα εισιτήρια του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες βδομάδες μέσα από τις συζητήσεις της ΚΟΠ και της κυβέρνησης.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει αυτές τις σκέψεις που υπάρχουν:

«Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που καταλήγουν στο 33% στην παρουσία του κόσμου. Εκεί υπάρχει η βάση για τις ομάδες να βρουν την φόρμουλα. Είναι μια πολύπλοκη φόρμουλα. Στο ΓΣΠ σημαίνει ότι είναι λιγότεροι από 7000. Υπάρχουν προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως στη Δυτική που τα διαρκείας είναι περισσότερο από 33%. Δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι, αν παρθεί αυτή η απόφαση. Υπάρχει και ανοικτό κεφάλαιο με τα διαρκείας που έχει να κάνει με τη μη δυνατότητα παρουσίας τους σε πέντε εντός έδρας αγώνες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο