«Φέραμε τον καλύτερο Κύπριο» (δηλώσεις)

Για την πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου (ΔΕΣ ΕΔΩ) στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 ο ε.τ. της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος. Οι τοποθετήσεις του:

«Έγιναν όλες οι σωστές και απαραίτητες διαδικασίες για να φέρουμε το νέο προπονητή, μετά από μια επιτυχημένη παρουσία του Σάββα Πουρσαϊτίδη, από σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Φέραμε ένα έμπειρο προπονητή, γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας. Φέραμε στη Νέα Σαλαμίνα τον καλύτερο Κύπριο προπονητή. Κοιτάζοντας κανείς το βιογραφικό του μπορεί να αναγνωρίσει την ποιότητα του. Μαζί ξεκινάμε το κτίσιμο της Νέας Σαλαμίνας των επόμενων δυο ετών. Θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν το καλύτερο για να πέτυχουμε τον στόχο μας, που είναι η δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας.

«Ασφαλώς κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, φέραμε τον καλύτερο Κύπριο προπονητή, είμαστε πολύ χαρούμενοι, ότι θα κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Απ’ εκεί και πέρα κρινόμαστε όλοι από τα αποτελέσματα, μπαίνουμε σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο, γιατί σε άλλες χώρες υπάρχουν ακόμη υποχρεώσεις, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Για ενίσχυση: «Δεν θα γίνουν μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών, θα γίνει πολύ καλή μελέτη και αξιολόγηση, προπονητής και τεχνικός διευθυντής, θα συναποφασίσουν ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα φύγουν, χρειάζεται υπομονή. Όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα»

Για τεχνικό τιμ: «Δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα για το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, όλοι συμφώνησαν και θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα»

Για νεαρούς: «Έχουμε την καλύτερη ακαδημία στην Κύπρο, έχουμε μεγάλα ταλέντα στην ομάδα και θα συνεχίσει η αξιοποίηση τους».

*«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Ομόνοια για τα γενέθλια της σήμερα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο