Θέλει την ΑΕΚ της Ευρώπης

Η νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο τυγχάνει να είναι ντέρμπι, είναι επιβεβλημένη για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει την Ομόνοια και αισιοδοξεί να πανηγυρίσει το τρίποντο προκειμένου να διαγράψει την απρόσμενη –για πολλούς- ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα.

Το συγκρότημα του Άντονι Ιραόλα προέρχεται από δυο γκέλες, σε Κύπρο και Ευρώπη, και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συμπεριφορά του απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μετρά δυο στα δυο και έχει υψηλές προσδοκίες τη φετινή περίοδο.

Πρόκειται για ντέρμπι τριπλής παραλλαγής και κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει αυτό. Ωστόσο, η νίκη χαρακτηρίζεται ως μονόδρομος στην ΑΕΚ για αρκετούς και σημαντικούς λόγους. Όπως η ανάκτηση της ψυχολογίας και της δυναμικής που προσφέρουν τα μεγάλα παιχνίδια.

Ο Ισπανός τεχνικός αισιοδοξεί να δει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, εκείνο που παρουσίασε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών και πήρε άριστα. Εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τότε θα αυξήσει κατακόρυφα και τις πιθανότητες για τη νίκη, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο