Τέλος καριέρας για Βάλε!

Ο γνωστός σε όλους μας Μπρούνο Βάλε, ο οποίος είχε πέρασμα από τον Απόλλωνα για αρκετά χρόνια, αποφάσισε όπως σταματήσει το ποδόσφαιρο και να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

''Λοιπόν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω...
 
Πέρασαν 28 χρόνια πολλών συναισθημάτων, καλών και κακών!!! Είχα την τιμή να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Εθνική μας σε κάθε επίπεδο, να μπορώ να παίξω με το σύλλογο της καρδιάς μου, την Πόρτο, να εκπροσωπήσω αρκετούς συλλόγους στην Πορτογαλία, όπως το Vilanovense (όπου ξεκίνησαν όλα), Estrela da Amadora, Leiria, Varzim, Setúbal, Belenenses, και είχα την πιο συναρπαστική εμπειρία της καριέρας μου στον Απόλλωνα, εκεί που ήμουν για 7 υπέροχα χρόνια, όπου ένιωσα κίνητρο, αγαπήθηκα από όλους, κέρδισα κύπελλα και σούπερ καπ.

 Αυτή τη χρονιά που πέρασε είχα την τιμή να επιστρέψω σε ένα σπίτι που ήταν επίσης πολύ ξεχωριστό για μένα και μεγάλη μου χαρά που μπόρεσα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον União Desportiva Oliveirense.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους, τους προπονητές, το προσωπικό και τους συμπαίκτες, τους οποίους είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον σπουδαίο ατζέντη μου, και πάνω απ ' όλα φίλο Sérgio Guedes από το 6ix, που με βοήθησε αυτά τα χρόνια.
Αυτή η πόρτα έκλεισε, αλλά θα ανοίξουν άλλες..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο