Οι πρώτοι και οι τελευταίοι

Το Sportime σας υπενθυμίζει τους ποδοσφαιριστές που άνοιξαν και έκλεισαν την χρονιά (η οποία διακόπηκε λόγω κορωνοϊού) σκοράροντας. Δυο ποδοσφαιριστές Ματ Ντάρμπισαϊρ από πλευράς Ομόνοιας και Ιβαν Τρισκόφσκι από πλευράς ΑΕΚ άνοιξαν και έκλεισαν την χρονιά. 

Ομόνοια: Με Δόξα το πρώτο τέρμα με Ντάρμπισαϊρ στη νίκη των πρασίνων με 2-0 και το  τελευταίο πάλι με Ματ στην νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0.  

Ανόρθωση: Με ΕΝΠ το πρώτο τέρμα με Ράγιο στη νίκη επί της ΕΝΠ με 2-1, το τελευταίο με Σίντενφελντ στην νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0. 

ΑΠΟΕΛ: Με ΑΕΛ το πρώτο τέρμα με Σόουζα στη νίκη με 3-0 και το τελευταίο με Γένσεν κόντρα στον Απόλλωνα 1-1.  

Απόλλωνας: Με Πάφο το πρώτο γκολ με Ζελάγια και στη νίκη με 3-2 και το τελευταίο με Ενσούε στο 1-1 με ΑΠΟΕΛ.  

ΑΕΚ: Με Πάφο το πρώτο γκολ της ΑΕΛ με Τρισκόφσκι και τη νίκη με 2-0 και το τελευταίο επίσης με Τρισκόφσκι στην νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-1.  

ΑΕΛ: Mε ΕΝΠ το πρώτο με Ιβάν Κάρλος και στη νίκη με 2-0 και το τελευταίο με Εθνικό με τον Μαέ στη νίκη με 4-1. 

Πάφος: Με Νέα Σαλαμίνα το πρώτο και με Νέμετς στη νίκη με 2-1, το τελευταίο με Δόξα και Ντεβρίτε στη νίκη με 4-0.  

Νέα Σαλαμίνα: Με Πάφο το πρώτο στην ήττα με 2-1 με τον Κινγκ και το τελευταίο στην ισοπαλία 2-2 με Εθνικό και σκόρερ τον Σιαθά. 

Ολυμπιακός : Με Δόξα το πρώτο και στην ισοπαλία 1-1 με Οικονομίδη και το τελευταίο με Κοφί στην ισοπαλία 1-1 με ΕΝΠ. 

ΕΝΠ: Με Εθνικό Άχνας το πρώτο και στην ήττα με 4-3 με σκόρερ τον Ριέρα και το τελευταίο με τον Βαρέλα στην ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό. 

Εθνικός Άχνας: Με ΕΝΠ το πρώτο με αυτογκολ του Αμπαρτζουνιάμ στη νίκη με 4-3 και το τελευταίο με Κοστόφσκι στην ισοπαλία 2-2 με Νέα Σαλαμίνα.  

Δόξα: Με Ολυμπιακό το πρώτο στην ισοπαλία 1-1 με Ασαμόα και το τελευταίο με Παπαφώτη κόντρα στην Πάφο και στη νίκη με 2-0. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο