Το «αλλά» για Παντελίδη

Όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, η περίπτωση του Σάββα Παντελίδη είναι μια από αυτές που εξετάζονται από τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, το εν λόγω ενδιαφέρον είχε προχωρήσει και σε κατ' ευθείαν επαφή με την πλευρά του Ελλαδίτη προπονητή μέσω τηλεφώνου.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr αναφέρεται στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, βλέποντας τα πράγματα κι από τη σκοπιά της ομάδας της Αρκαδίας και σύμφωνα με την οποία εκτιμάται ότι οι άνθρωποι της ελλαδικής ομάδας δεν θα δώσουν εύκολα τη συγκατάθεση τους για να αποδεσμευτεί ο Παντελίδης, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2020.

«[...] με τους οποίους να θυμίσουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και «τρέχει» από πέρσι το σχετικό πρότζεκτ. Αρα, εάν και εφόσον γίνει κουβέντα, φαντάζει δύσκολο να συναινέσουν στο ενδεχόμενο αποδέσμευσής του», αναφέρει το σχετικό απόσπασμα του ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο