Χρήσιμες συμβουλές ενόψει επιστροφής των ακαδημιών

Με την στήριξη της ΚΟΠ και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, ο Σύνδεσμος Προπονητών προχώρησε την Τετάρτη (27/5) σε μια εμπεριστατωμένη και ξεκάθαρη παρουσίαση Πρακτικών Εφαρμογών των Πρωτοκόλλων Ασφάλειας & Υγείας, που πρέπει να εφαρμοστούν ενόψει της επιστροφής των ακαδημιών ποδοσφαίρου στις προπονήσεις, μετά το lockdown. Η παρουσίαση έγινε διαδικτυακά και την παρακολούθησαν εκατοντάδες προπονητές.

Εισηγήτρια ήταν η Δρ. Στέλλα Α. Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια - Συντονίστρια προπτυχιακού προγράμματος «Βιολογία του Ανθρώπου» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Στην παρουσίαση εκπροσωπήθηκε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου, εκπρόσωπος της οποίας μίλησε εμπειρικά για την εφαρμογή αντίστοιχων πρωτοκόλλων στην  Ελλάδα.

Ολόκληρη η παρουσίαση είναι διαθέσιμη στο κανάλι του Συνδέσμου Προπονητών στο Youtube και στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών ευχαριστεί θερμά την ΚΟΠ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την πολύτιμη στήριξή τους, τον ΚΟΑ που έθεσε υπό την αιγίδα του το σεμινάριο και τη Δρ. Νικολάου για την εξαιρετική παρουσίαση της.

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο