Ανάρτηση αποχαιρετισμού: ''Σίγουρα έκανα και κάποια λάθη, αλλά...''

Ο βοηθός διαιτητής Πάμπος Χαραλάμπους, μετά από 18 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της διαιτησίας, αποχαιρετά τους αγωνιστικούς χώρους και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

''Μετά από 18 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διαιτησίας, ήρθε η ώρα για τον αποχαιρετισμό μου από τους αγωνιστικούς χώρους και το ποδόσφαιρο. 13 χρόνια βοηθός διαιτητής στην Α’ Κατηγορία και 10 χρόνια διεθνής εκπροσωπώντας την Κύπρο μας στο εξωτερικό, πάντοτε προσπαθούσα να δίνω το 100% των δυνάμεων μου, με τις αποφάσεις μου να λαμβάνονται με βάση το τι έβλεπα στον αγωνιστικό χώρο και ΜΟΝΟ σε αυτόν. Με σκληρή προπόνηση, αδιάκοπη εκπαίδευση και ό,τι άλλο χρειαζόταν για να μπορώ να το κάνω σωστά, δίκαια και αμερόληπτα.

Σίγουρα σε όλα αυτά τα χρόνια έκανα και κάποια λάθη που ήταν ανθρώπινα. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος αλλά χαίρομαι που κοιτώντας πίσω στο χρόνο, αυτά τα λάθη ήταν ελάχιστα. Εξάλλου, η εκτίμηση που μου έδειξαν και μου δείχνουν μέχρι σήμερα, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, συνάδελφοι και γενικά όλο το φίλαθλο κοινό ανεξάρτητα από οπαδική προτίμηση, με κάνουν να νιώθω περήφανος και να αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι. Λυπάμαι που η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε άδοξα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η υγεία.

Κλείνοντας, ευχαριστώ όλα τα συμβούλια του Συνδέσμου Διαιτητών, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και τους συναδέλφους διαιτητές με τους οποίους συνεργάστηκα σε όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια μου που πάντα ήταν δίπλα και ειδικά σε κάποιες δύσκολες στιγμές.

Πάμπος Χαραλάμπους''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο