Επαρχιακή Αιμοδοσία διαιτητών

Η Κεντρική Επιτροπή Αιμοδοσίας και το Τμήμα Λεμεσού του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Κ.Ν.Ε.Λ., μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 την επαρχιακή Αιμοδοσία. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και η προσφορά αίματος έφθασε τα 52μπουκάλια, επιτυγχάνοντας και στηρίζοντας την Τράπεζα Αίματος, του νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Αιμοδοσία έγινε εις μνήμη των  αείμνηστων Διαιτητών μας Χρίστου Σκαπούλλη και Αντώνη Αντώρκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, η Επιτροπή Διαιτησίας του Σ.Δ.Κ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Κ.Ν.Ε.Λ., ευχαριστούν δημόσια για ακόμη μία φορά όλα τα Μέλη και φίλους του Σ.Δ.Κ. για την ευαισθητοποίηση, που με την συμμετοχή τους στην πιο πάνω κοινωνική εκδήλωση βοηθούν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.  

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα, τον Δρ. Νίκο Ζάμπογλου, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Αιμοδοσίας και Διαφώτισης τον Πρόεδρο κ. Άριστο Χρυσοστόμου και εκ μέρους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος τον κ. Μιχάλη Καραϊσκάκη. 

Είναι τιμή μας που έχουμε στις τάξεις μας εθελοντές Αιμοδότες. Το αίμα σώζει ΖΩΕΣ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο