Απολογισμός Αργυρού: "Νιώθω ότι έκανα το καθήκον μου"

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλης Αργυρού, ο οποίος απόψε στην καταστατική γενική συνέλευση του σώματος θα παραδώσει τη σκυτάλη της ηγεσίας. Την προεδρία διεκδικούν οι Χαράλαμπος Σκαπούλης, Μάριος Ιωάννου και Γιώργος Πάπουτσος.   

«Είναι ανάμικτα συναισθήματα, διότι τα πέντε χρόνια δεν ήταν εύκολα στη θέση αυτή. Ξεκινήσαμε με τεράστια προβλήματα για τα μέλη μας, όμως, νιώθω ότι έκανα το καθήκον μου έναντι σε όσους με στήριξαν», ανέφερε αρχικά ο κ. Αργυρού και πρόσθεσε.

«Είχα θέσει ως αρχικό στόχο τη συνύπαρξη, τη συναδελφοσύνη και πιστεύω ότι το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό. Επήλθε η ηρεμία και πλέον δεν υπάρχουν προβλήματα και αντιπαραθέσεις».

Στη συνέχεια ο απερχόμενος πρόεδρος αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που επιλύθηκαν  

«Όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με καταβολή χιλιάδων ευρώ στο φόρο εισοδήματος. Νιώθω πολύ περήφανος όπως και τα υπόλοιπα μέλη, ότι φέραμε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Όπως και τη στράτευση των μελών μας. Καταφέραμε να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο με νομοθετική ρύθμιση».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της θητείας του

«Στην αρχή της θητείας μου όταν δημιουργήθηκε πρόβλημα στον τελικό του κυπέλλου και ήρθαν ξένοι διαιτητές. Αλλά με τη σωστή τακτική που ακολουθήσαμε, τα καταφέραμε».

Καταλήγοντας, ο κ. Αργυρού αναφέρθηκε στη βελτίωση των διαιτητών που ήρθε μέσα από τις προσπάθειες της ΚΟΠ.

«Η ΚΟΠ έχει επενδύσει πάρα πολλά λεφτά στην εκπαίδευση των διαιτητών. Τα τελευταία τρία χρόνια ολοκληρώνουμε τα πρωταθλήματα με τα λιγότερα λάθη. Λάθη γίνονται και θα γίνονται, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο