Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής

Ο Ηρακλής Τσίκινης στην εκπομπή Super Monday ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Τσίκινη, για τον αγώνα Άρης-Πάφος.

Αναλυτικά:

ΦΑΣΗ 1/ 48΄ Αποβολή Μαρκίνιος Σιπριάνο (Ομόνοια)- "Είναι σωστή η κόκκινη κάρτα, μετά την ντρίμπλα ο παίκτης της ΑΕΛ βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Προφανής ευκαιρία επίτευξης τέρματος".

ΦΑΣΗ 2/ 46΄ Ακυρώθηκε γκολ Οθέλλου για οφσάιντ- "Είναι εκτεθειμένος, σωστά ακυρώθηκε".

ΦΑΣΗ 3/ 59΄ Ακυρώθηκε γκολ Οθέλλου για οφσάιντ/μέτρησε μέσω BΑΡ- "Έγινε λάθος από το βοηθό, σωστά μέτρησε το γκολ μέσω ΒΑΡ".

ΦΑΣΗ 4/ 4΄  Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση για χέρι του Ρόσι- "Δεν υπάρχει κάτι, το χέρι είναι σε φυσική θέση, είναι πολύ κοντά με το σώμα του και δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για να δώσει πέναλτι".

ΦΑΣΗ 5/ 41΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση για χέρι του Μαλόνε- "Εδώ είναι δύσκολη φάση, η μπάλα πάει στο χέρι από κόντρα. Έγινε άθελά του, δεν υπάρχει παράβαση".

ΦΑΣΗ 6/ 46΄ Φάση διαρκείας, η Καρμιώτισσα ζητά χέρι-πέναλτι- "Δεν υπάρχει χέρι, καμία παράβαση".

ΦΑΣΗ 7/ 62΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση/μαρκάρισμα σε Ουαρίς-  "Είναι ένα μαρκάρισμα το λεγόμενο τζαρτζάρισμα στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει παράβαση. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μέσα ή έξω από την περιοχή"

ΦΑΣΗ 8/ 86΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση για χέρι- "Ούτε εδώ υπάρχει χέρι, δεν είναι πέναλτι"

ΦΑΣΗ 9/ 89΄ Έξοδος Άντος, σύγκρουση με Καστέλ, εκατέρωθεν διαμαρτυρίες- "Δύσκολη φάση και γρήγορη. Θεωρώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να πηγαίνουμε με το διαιτητή. Είχε πολύ καλή θέση ο διαιτητής".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο