Ατάκες από Πάπουτσο: ''Σίγουρα είναι ένα βήμα προς τα πίσω...''

Ο Γιώργος Πάπουτσος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, μίλησε μετά τη συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία με τον ΣΔΚ στο οίκημα των τελευταίων.

Η απόφαση μετά από τη συζήτηση που έγινε είναι όπως έρχονται ξένοι διαιτητές εκεί όπου θα κρίνεται ως αναγκαίο, με τους Κύπριους ρεφ να κάνουν δεκτή την απόφαση αυτή χωρίς μάλιστα να θέσουν κάποιο όρο. Επί της ουσίας μπορεί σε μια αγωνιστική να έχουμε σε 1-2 ματς ξένους διαιτητές, ενώ σε κάποια άλλη αγωνιστική και κανένα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

''Οι δικές μας οι θέσεις είναι ξεκάθαρες. Υπάρχει ταλέντο και χρειάζεται στήριξη. Με τα δεδομένα που έχουμε και τις εξελίξεις, και τις δικές μας ευθύνες που έχουμε, η ατμόσφαιρα δημιούργησε μια δυναμική εις βάρος μας. Είδαμε σχολιασμούς που δεν αρμόζουν στους διαιτητές. Η απόφαση πάρθηκε είναι ένα βήμα πίσω όμως η κάθοδος κάποιων διαιτητών θα δώσει την εικόνα στον κόσμο πως λάθη κάνουν όλοι οι διαιτητές ανά το Παγκόσμιο. Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ελπίζω οι ενέργειες μας αυτές να μην φέρουν τον ενταφιασμό του αθλήματος. Αποφασίσαμε μαζί πως θα δώσουμε εισηγήσεις ως Σύνδεσμος και η ΚΟΠ αποδέχθηκε πως θα παρθούν μέτρα με δυναμική αναβάθμισης της διαιτησίας. Μας ικανοποιεί αυτό όπως και η συμπεριφορά τους, όπως και αυτή του Υπουργείου''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο