Σε νέα βάση η οργάνωση της διαιτησίας στην Κύπρο

Σε νέα βάση μπαίνει η οργάνωση της διαιτησίας στην Κύπρο με τη σύσταση της Ακαδημίας Διαιτησίας, την οποία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία τους προς τους διαιτητές στο πλαίσιο του Ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτησίας.

Η σύσταση και λειτουργία της Ακαδημίας Διαιτησίας αποτελεί υλοποίηση μιας εκ των προγραμματικών θέσεων της νέας ηγεσίας της ΚΟΠ και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γιώργο Κούμα, η Ακαδημία θα υπάγεται στο Τεχνικό Τμήμα της ΚΟΠ. 

Στόχος της Ακαδημίας,  είναι η αναβάθμιση της επιμόρφωσης και της εκπαίδευσης της υφιστάμενης διαιτητικής ομάδας, αλλά και η ανάδειξη νέων διαιτητών και βοηθών διαιτητών.
"Η σύσταση και λειτουργία της Ακαδημίας Διαιτησίας, αποτελεί μια από τις προτεραιότητές μας. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, εργαζόμαστε για την υλοποίηση αυτής της εξαγγελίας. ‘Ηδη ανακοινώθηκε η επιστροφή του πρώην διεθνή διαιτητή και εκπαιδευτή Κώστα Θεοδότου, ο οποίος αναλαμβάνει συγκεκριμένα καθήκοντα στην Ακαδημία Διαιτησίας. Το επόμενο διάστημα, θα γίνουν κι άλλες επίσημες ανακοινώσεις", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο σεμινάριο διαιτησίας ο κ. Κούμας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο