Στη διάθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού θέτει ευατόν ο Μ. Παναγή

Στη διάθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θέτει ευατόν ο Μάριος Παναγή, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

«Ως Δικηγορικό γραφείο και εκ μέρους του πελάτης μας, κ. Μάριου Παναγή, εκφράζουμε ικανοποίηση για την ενεργοποίηση και συγκρότηση της Ανακριτικής Αρχής (με βάση την πρόνοια του σχετικού Νόμου) του ΚΟΑ υπό τον ονομασία ‘Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού’», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Επικροτούμε επίσης τη σύγκληση της πρώτης συνεδρίας της Επιτροπής υπό την προεδρία του κ. Παπαχαραλάμπους», προστίθεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «θεωρούμε ότι η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι σημαντική και ενεργοποιεί διαδικασίες τις οποίες θίξαμε στην προηγούμενη επιστολή μας προς τον ΚΟΑ αλλά και μέσω παρεμβάσεων στο παρελθόν από τον πελάτη μας».

«Θεωρούμε τέλος, ότι σαφώς υπάρχουν ακόμα ζητήματα που θα πρέπει να ρυθμιστούν όσο αφορά τη λειτουργία της Επιτροπής όπως ζητήματα ανεξαρτησίας, εμπιστευτικότητας και συνεργασίας με την αστυνομία, ζητήματα όμως που μπορούν να επιλυθούν μέσα από την διαδικασία», αναφέρει περαιτέρω.

«Στο πιο πάνω πλαίσιο», καταλήγει η ανακοίνωση, «γνωστοποιούμε ότι ο πελάτης μας είναι στη διάθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού».

Ο Μάριος Παναγή, πρώην διαιτητής, είχε στο παρελθόν κάνει καταγγελίες σχετικά με τα κακώς έχοντα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο δικηγόρος Ανδρέας Μασούρας.

Από το ΚΥΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο