"Αν θα φέρουν ξένους, να φέρουν και τέταρτους!"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρόεδρου του ΣΔΚ Γιώργο Πάπουτσο σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι αλλά και την εκτίμηση του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αν τελικά έρθουν ξένοι ρεφ, ο τέταρτος δεν θα είναι Κύπριος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του στον Active:

Σε ποιους απευθύνεστε στην ανακοίνωση; «Δεν μπορεί ένα σωματείο κάθε φορά που γίνεται λάθος εναντίον τους να ζητά συμμαχίες εναντίον των διαιτητών. Εμείς είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με όλους. Και δεν προσωποποιούμε την ανακοίνωση για κανένα σωματείο. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα σωματείο».

Για το αν πιστεύει ότι θα παιχτεί ποδόσφαιρο; «Είναι δύσκολες οι συνθήκες όμως είναι τέτοιες οι πιέσεις που πιστεύω ότι η πρώτη εξάδα τουλάχιστον θα παιχθεί. Η απόφαση είναι άλλων, όμως ελπίζουμε αν αυτό γίνει να είναι με Κύπριους διαιτητές».

Αν έρθουν ξένοι θα πάρετε μέτρα; «Αν θα φέρουν ξένους να φέρουν και τέταρτο διαιτητή σε κάθε αγώνα. Δεν θα μπαίνει τέταρτος διαιτητής Kύπριος. Είναι παγκύπριο πρωτάθλημα. Αν θέλουν κάποιοι να μονιμοποιήσουν ξένους διαιτητές, τότε δεν είναι κυπριακό πρωτάθλημα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο