Η ΣΤΟΚ ζητά στήριξη

Το Δ.Σ. της ΣΤΟΚ σε συνεδρίαση του στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 ασχολήθηκε με το θέμα της τήρησης του Πρωτοκόλλου, το οποίο συντάχθηκε από τη ΚΟΠ και τις Υπηρεσίες Δημοσίας Υγείας του Υπουργείου Υγείας για τη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου.

Οι αντιπρόσωποι όλων των Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ εξέφρασαν την ανησυχία και τις επιφυλάξεις τους κατά πόσον τα Σωματεία του Αγροτικού Ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να τηρήσουν τις πρόνοιες του Πρωτοκόλλου και ειδικά την υποχρέωση που απαιτείται όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες των ομάδων προβούν σε τεστ για το Κωρονοϊο πριν από την έναρξη των αγώνων των Πρωταθλημάτων.

Το Δ.Σ. της ΣΤΟΚ, το οποίο εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται σε συνεχή επαφή για το θέμα αυτό με τη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, αποφάσισε όπως σταλεί άμεσα επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας και στο Υπουργείο Υγείας με την οποία να ζητά στήριξη, οικονομική ή άλλη, για να βοηθηθούν τα Σωματεία ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις πρόνοιες του Πρωτοκόλλου.

Οι απόψεις όλων των μελών του Δ.Σ. έιναι πως χωρίς τη στήριξη η οποία ζητείται, είναι πολύ δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα.

Από την ΣΤΟΚ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο