Τσικκάς στο Sportime: «Αφιερωμένος στον πρόεδρο»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γερολάκκου Κώστας Τσικκάς μίλησε στο Sportime για την εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και για τη σημασία που έχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η άνοδος στην Γ’ κατηγορία. 

Αναλυτικά:

«Βέβαια υπάρχει μια δικαίωση για μας όταν έρχεσαι πρώτος, έχει μεγάλη σημασία για μας το πρωτάθλημα γιατί το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε ο Ηρακλής ήταν το 1996 είναι πριν από 23 χρόνια και είναι πάρα πολύ σημαντικό για μια προσφυγική ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα και να ανεβαίνει κατηγορία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και για μένα και για το σωματείο και για τους ποδοσφαιριστές.

«Τον τίτλο τον αφιερώνω στους ποδοσφαιριστές που ήταν οι πρωταγωνιστές της πορείας αυτής, στο διοικητικό συμβούλιο που ήταν δίπλα μας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Κωστάκη Παπαγεωργίου που είναι κοντά στα 60 χρόνια Πρόεδρος του σωματείου και στη μνήμη του αείμνηστου Γιωρκή Χατζηκυπριανού ο οποίος ήταν στυλοβάτης για χρόνια του Ηρακλή Γερολάκκου»

Για το ποια ήταν η συνταγή της επιτυχίας μας απάντησε:
«Πιστεύω ότι ο Ηρακλής είχε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες, είχε σταθερότητα στην απόδοσή του που ήταν πολύ σημαντικό και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν επίσης σημαντικό. Δηλαδή είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έγινε καλός προγραμματισμός και είχαμε σταθερή αγωνιστική πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο