Με μεγάλη επιτυχία τα βραβεία της ΣΤΟΚ

Η ΣΤΟΚ ενημέρωσε πως τη Τρίτη 4/6 έγιναν με απόλυτη επιτυχία τα βραβεία όλων των διακριθέντων της κατηγορίας.

Αναλυτικά:

''Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04.06.2019 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Τελετή Βράβευσης όλων των διακριθέντων ομάδων της ΣΤΟΚ, που έλαβαν μέρος στα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Συνομοσπονδία. Της Επίλεκτης Κατηγορίας, του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών, του Κυπέλλου Κυπελλούχων και του Πρωταθλήματος ΄Ενταξης για την περίοδο 2018– 2019, η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου του ΚΟΑ, κου Αντρέα Μιχαηλίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κος Αντρέας Μιχαηλίδης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, κκ Αντρόνικος Αντρονίκου και Κωστάκης Κουκκουλλής, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κος Νίκ Νικολάου και το μέλος του Δ.Σ. κος Κωστάκης Σωφρονίου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ κος Χαράλαμπος Χρίστου, το μέλος του Δ.Σ. του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου κος Χριστόφορος Λουλλουπής, ο αφυπηρετήσας Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ κος Αντρέας Σμυρίλλης, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής κκ Γιώργος Μηχανικός, Αντρέας Κλεάνθους και Αυγουστίνος Σοφρωνίου, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, κκ Κωστάκης Κωνσταντίνου, Μιχάλης Καραϊσκάκης και Δάνος Μικελλίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κος Αντρέας Ποταμίτης, Πρόεδροι και Μέλη των σωμάτων της ΣΤΟΚ, Προέδροι και Μέλη των Ομοσπονδιών και των Σωματείων μελών της ΣΤΟΚ και άλλοι παράγοντες του αθλητισμού.

Η τελετή άρχισε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΣΤΟΚ Δρα Μαρίνο Κ. Τιμοθέου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους φιλοξενουμένους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΚΟΑ που έθεσε υπό την αιγίδα του την όλη εκδήλωση, συγχάρηκε όλα τα Σωματεία που διακρίθηκαν και αναφέρθηκε σε συντομία στο έργο που επιτελέστηκε τόσον από τη ΣΤΟΚ, όσον και από τις Ομοσπονδίες μέλη της, την περίοδο 2018 – 2019.

Aναφέρθηκε στα επιτυχημένα 8 χρόνια από την ένταξη της ΣΤΟΚ το 2011 στη δύναμη της ΚΟΠ, την οποία ευχαρίστησε για την όλη συνεργασία και τη συμπαράσταση.  Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπήρξε για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο, το οποίο συνέτεινε στην αναβάθμιση, σε όλους τους τομείς, του Αγροτικού Ποδοσφαίρου και αυτό φαίνεται από τα κολακευτικά σχόλια όλων.

Ευχαρίστησε επίσης την ΟΠΑΠ Ζώνης Κύπρου Λτδ, για τη συνεχή στήριξη των Σωματείων της ΣΤΟΚ με κάθε τρόπο και για το γεγονός ότι συνεχίζει να προσφέρει αθλητικό υλικό σε 55 Σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ κάθε χρόνο.  Αυτό τόνισε, αποδεικνύει έμπρακτα το συνεχές ενδιαφέρον και την αγάπη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της προς τη ΣΤΟΚ και τα Σωματεία μέλη της.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, για το μεγάλο και ζωηρό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την επιβίωση της ΣΤΟΚ και των Σωματείων μελών της και ευχήθηκε όπως η Ετήσια Χορηγία του Οργανισμού αυξηθεί προς τη ΣΤΟΚ, τις Ομοσπονδίες και Σωματεία μέλη της, για να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά τους προβλήματα. 

Ευχαρίστησε ακόμα τη Διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Alexander College, που εδρεύει στη Λάρνακα, και ιδιαίτερα τον Ιδιοκτήτη και Διευθυντή του ιδρύματος, φίλο ΄Αντη Λόππα, για την ευγενική του χειρονομία να είναι ο επίσημος χορηγός του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ 2018 – 2019, σημαντική οικονομική ανάσα για όλους, και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί και στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τη χορηγό και αθλοθέτρια εταιρεία της ΣΤΟΚ, τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, η οποία από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας, είναι δίπλα της και προσφέρει ποικιλοτρόπως τόσον στη ΣΤΟΚ, όσον και στις Ομοσπονδίες και στα Σωματεία μέλη της.  Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον αφυπηρετήσαντα Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας, αγαπητό φίλο Ανδρέα Σμυρίλλη, που παρά του ότι «κρέμασε τα επαγγελματικά του παπούτσια», βρίσκεται πάντα δίπλα στη ΣΤΟΚ, στις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία μέλη και προσφέρει τη συνεργασία και τη βοήθεια του.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος, συγχάρηκε όλα τα Σωματεία που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στα Πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ, αλλά και όλα τα Σωματεία που έλαβαν μέρος στα τοπικά Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών τους.  Συγχάρηκε ακόμα τις Ομοσπονδίες μέλη, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, επιτελούν ένα αξιόλογο έργο.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, κος Νίκ Νικολάου, ο οποίος συγχάρηκε όλα τα Σωματεία που βραβεύτηκαν και εξήρε με πολύ κολακευτικά λόγια το αξιόλογο έργο που επιτελούν τόσον η ΣΤΟΚ, όσον και τα Αγροτικά Σωματεία.  Δήλωσε δε πως τόσον ο ίδιος, όσον και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τη ΣΤΟΚ, γιατί αυτή επιτελεί μία πολύ σημαντική αποστολή, από το 2011 που εντάχθηκε στη δύναμη της ΚΟΠ και η συνεργασία είναι άψογη. 

Ακολούθως το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, κος Χαράλαμπος Χρίστου, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της εταιρείας και εξήρε το έργο που επιτελεί η ΣΤΟΚ στο χώρο του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαίρου.  Δήλωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον κάθε αθλούμενο και θα στηρίζει τα Σωματεία του Αγροτικού Ποδοσφαίρου και τη ΣΤΟΚ, για να αναπτυχθούν και να αναβαθμιστούν.  Τέλος ανέφερε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ θα είναι δίπλα στον κάθε ένα που ασχολείται με το Αγροτικό Ποδόσφαιρο, για να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κος Αντρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος εξήρε το έργο της ΣΤΟΚ και των Ομοσπονδιών μελών της, καθώς και τη σημασία που έχει στην Κυπριακή Κοινωνία.  Υποσχέθηκε δε ότι η πολιτεία θα στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο και ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη ΣΤΟΚ και τα Αγροτικά Σωματεία, γιατί επιτελούν ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο στον τόπο και στην κοινωνία γενικά.  Ως άνθρωπος του Ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στις προσωπικές του εμπειρίες από το χώρο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου στη Λεμεσό, πράγμα το οποίο θεωρεί ευτυχή συγκυρία.  Τέλος ευχήθηκε προς τη ΣΤΟΚ και τις Ομοσπονδίες μέλη της, μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μετά από τους σύντομους χαιρετισμούς, ακολούθησε η απονομή των επάθλων προς όλα τα Σωματεία που διακρίθηκαν, με έπαθλα που αθλοθέτησαν ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ, η εταιρεία HERCULES και η χορηγός της ΣΤΟΚ, φίλαθλη εταιρεία Carlsberg.  Επίσης τιμήθηκαν και όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ.  Τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στο δρώμενα του τόπου, απονεμήθηκε στον κο Αντρέα Μιχαηλίδη, που έθεσε υπό την αιγίδα του την όλη εκδήλωση, από τον Πρόεδρο της ΣΤΟΚ, Δρα Μαρίνο Κ. Τιμοθέου.

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών, ο αφυπηρετήσας Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, που κατασκευάζει τις μπύρες Carlsberg και LEON, κος Αντρέας Σμυρίλλης, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε και συνεχάρη τη ΣΤΟΚ και τα Σωματεία της που βραβεύτηκαν και αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεργασία και προσφορά της Carlsberg προς τη ΣΤΟΚ.  Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ο κος Σμυρίλλης δήλωσε ότι παρά την αφυπηρέτηση του από την εταιρεία, αυτός θα είναι πάντα δίπλα στη ΣΤΟΚ, στις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία μέλη της, διότι τους θεωρεί δικούς του ανθρώπους και πάνω από όλα φίλους του.

Tην όλη εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο αθλητικογράφος, κος Αχιλλέας Γεωργιάδης, τον οποίο η ΣΤΟΚ ευχαριστεί θερμά.

Η εκδήλωση έληξε με δεξίωση που παρέθεσαν από κοινού η ΣΤΟΚ με την Carlsberg, προς όλους τους παρευρισκόμενους''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο