Θύρα 9: "Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να αδειάσουν τα γήπεδα"

Η Θύρα 9 εξέδωσε ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Ομόνοιας 1948 και τονίζει ότι κάποιοι έβαλαν στόχο να αδειάσουν τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση: 

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Το πρωτάθλημα αρχίζει σε μερικά εικοσιτετράωρα και η αδημονία είναι μεγάλη, η γεύση ομως είναι γλυκόπικρη. Ο λόγος γνωστός. Πολλά αδέλφια δεν θα είναι στα τσιμέντα για τα γνωστά γεγονότα.

Μόνο 150 εισιτήρια στην διάθεση του Λαού και ακόμα πιο λίγα για να δώσουμε στα στελέχη μας. Νούμερο απελπιστικά μικρό για να καλύψει της ανάγκες του κόσμου μας.

Αναγκαστικά, αδέλφια που δεν έχασαν παιχνίδι μέχρι στιγμής θα μείνουν μακριά από την Τριφυλλάρα οπως και πολλά άτομα που είναι στις επιτροπές μας. Ας ελπίσουμε ομως πως είναι η πρώτη αλλά και η τελευταία φορά που στερούμαστε τον ΛΑΟ μας.

Στα του παιχνιδιού, κάνουμε κάλεσμα στα 150 αδέλφια που θα βρεθούν στα πολεμίδια οπως δώσουν την ψυχή τους δίνωντας παράλληλα στους ποδοσφαιριστές μας την απαιτούμενη ώθηση για την πρώτη νίκη στην χρονιά.

Ταυτόχρονα στον κεντρικό μας σύνδεσμο θα στηθεί οθόνη οπου θα προβάλουμε ζωντανά το παιχνίδι για όσα αδέλφια δεν εξασφάλισαν εισιτήριο.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο πατήστε τους να πάμε πάρακατω.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗMA

Υ.Γ - Φωτογραφία από τον αγώνα στο Τσίρειο, πριν 4 μήνες. Δυστυχώς κάποιοι κάνουν τα πάντα για να αδειάσουν τα γήπεδα. Δεν θα τους περάσει. Όλοι κοντά στην οργανωμένη μας κερκίδα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο