«Ντροπή σε όσους συντηρούν το έκτρωμα ή σφυρίζουν αδιάφορα»

Σε ανακοίνωσή τους για την επικείμενη Γενική συνέλευση του συλλόγου οι οργανωμένοι της Ομόνοιας 1948 παίρνουν θέση και το ακανθώδες θέμα της Κάρτας Φιλάθλου.

«Εβδομάδα υποχρεώσεων αυτή που διανύουμε και κάνουμε κάλεσμα στα στελέχη μας για δυναμική και μαζική παρουσία. Αρχίζουμε από την Παρασκευή όπου στον κεντρικό περιμένουμε όλα τα μέλη μας στην πολύ σημαντική Γενική συνέλευση. Ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας μας φέτος και συζήτηση για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την οργανωμένη μας κερκίδα έχει η ατζέντα.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά το Σάββατο στο παιχνίδι στις Βρυσούλες. Αναχωρούμε από τους συνδέσμους μας και δίνουμε ραντεβού στις 13:15 στον κυκλικό κόμβο της ριζοελιάς οπου εκεί ενωνόμαστε με όλα τα αδέλφια από όλες τις πόλεις. Από εκεί κατευθυνόμαστε στο γήπεδο για να σπρώξουμε την Τριφυλλάρα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον κάθε ένα.

Μια ζωή ΟΜΟΝΟΙΑ – Μια ζωή ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ – Ντροπή σε αυτούς που ‘έσωσαν’ και συντηρούν το έκτρωμα της κάρτας οπαδού. Ντροπή και σε αυτούς που σφυρίζουν αδιάφορα για τους δικούς τους λόγους», αναφέρεται στο ανακοινωθέν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο