Ο Κ. Κωνσταντίνου στο Sportime: «Στόχος η 4αδα και η άνοδος»

Με τον γενικό αρχηγό της Ολυμπιάς Λυμπιών Κωνσταντή Κωνσταντίνου επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας Sportime ο οποίος όπως τόνισε στόχος της ομάδας η οποία αγωνίζεται στην ΣΤΟΚ, είναι μια θέση στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος και φυσικά η άνοδος στην Γ’ κατηγορία. 

Είσαστε γενικός αρχηγός της ομάδας ποιες οι αρμοδιότητες σας: «Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται σε επικοινωνία με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο για να μεταφέρει όλα όσα χρειάζονται. Με πιο απλά λόγια είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλα τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα» 

Η ομάδα φέτος βρίσκεται στην 4η κατηγορία, πως σας φαίνεται το επίπεδο: «Παρακολουθούμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα. Οι πρώτες 8 ομάδες θα παλέψουν για τα 4 εισιτήρια ανόδου και οι υπόλοιπες 8 θα παλέψουν για αποφυγή της διαβάθμισης. Αυτό δίνει το δικό του ενδιαφέρον γιατί όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο και η καθεμία αγωνίζεται για τους δικούς της στόχους, έτσι δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι» 

Οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν ποιοι είναι: «Οι στόχοι μας πάντα σαν ΟΛΥΜΠΙΑΣ είναι όσο πιο ψηλά μπορούμε. Άρα βάση και της βαθμολογικής μας θέσης αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι η πρώτη τετράδα και το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Κατηγορία» 
Μακροπρόθεσμα που ονειρεύεστε την ομάδα: «Το όνειρο μας τώρα είναι να παραμείνουμε στις Κατηγορίες και να εδραιωθούμε ως μια παραδοσιακή ομάδα. Σίγουρα βλέπουμε την ομάδα μας και για πιο ψηλά από την Επίλεκτη Κατηγορία όμως θέλουμε με σωστά και αποφασίστηκα βήματα να προχωρήσουμε και γιατί όχι να ανεβάσουμε την ομάδα στις πιο πάνω Κατηγορίες» 

Ενα μήνυμα προς τον κόσμο: «Δεν γίνεται να σκεφτεί κάποιος ΟΛΥΜΠΙΑΣ και να μην σκεφτεί τον κόσμο της ομάδας που μας ακολουθεί σε όλη την Κύπρο. Τους θέλουμε κοντά μας, η παρουσία τους σε κάθε αγώνα μας δίνει δύναμη και στόχος μας είναι να βλέπουμε τις κερκίδες γεμάτες. Το μήνυμα μας είναι να παραμείνουν δίπλα μας, σε κάθε παιχνίδι να γίνονται όλο και περισσότεροι και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας» 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο