Το βίντεο της ΑΠΕΑ για τη ρατσιστική συμπεριφορά στον Μαγιούμπα

Με ανακοίνωση της η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου ξεκαθαρίζει για το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της Κρις Μαγιούμπα να είναι θύμα ρατσιστικής συμπεριφορά από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Κοράκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε αγώνα της ΣΤΟΚ

«Στο εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΕΚ Κορακού σήμερα έχουμε βιώσει πράγματα που σίγουρα δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Ενώ το σκορ ήταν 3-0 στο 59ο λεπτό, ένας από τους παίκτες μας δέχθηκε ρατσιστική συμπεριφορά για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από ανθρώπους εντός κι εκτός γηπέδου, άκουσε τα χειρότερα πράγματα αρκετές φορές. Σε κάποιο σημείο δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει, έβγαλε την μπλούζα του και περπάτησε για να πάει εκτός. Οι συμπαίκτες του είδαν ότι ήταν πολύ αναστατωμένος και περπάτησαν στο γήπεδο μαζί του.

Μετά από μερικά λεπτά από την αναβολή, η ΑΠΕΑ επέστρεψε για να συνεχίσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής υπέδειξε στον παίκτη της ΑΕΚ κόκκινη κάρτα και τον απέβαλε και στον παίκτη της ΑΠΕΑ κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια σταμάτησε το παιχνίδι επειδή η ΑΠΕΑ είχε αρχικά φύγει από το γήπεδο. Με αυτή την κίνηση, η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου θέλει να δείξει ότι ο ρατσισμός δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός οπουδήποτε και σίγουρα όχι εντός ή εκτός των γηπέδων όπου παίζεται ποδόσφαιρο. ΚΟΠ κάνε τη δουλειά στου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Πες όχι στον ρατσισμό! Ο παίκτης και η διοίκηση υπέβαλαν σήμερα αστυνομική κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρύχου».

 

APEA Akrotiri FC - Says NO to Racism.

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο