Σπόλιαριτς και Κούσουλος μίλησαν για το όνειρο

Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα κόντρα στο Σαν Μαρίνο και οι Ματία Σπόλιαριτς και Γιάννης Κούσουλος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την έναρξη της προετοιμασίας και στάθηκαν στη θέληση των ιδίων και των συμπαικτών τους να διεκδικήσουν το όνειρο της πρόκρισης.

Οι δηλώσεις του Ματία Σπόλιαριτς:

Για το ότι το πρώτο γκολ του πατέρα του με την Εθνική ήρθε σε παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και για το κατά πόσον έχει και αυτός στόχο το γκολ: «Μακάρι, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα κάνω ό,τι μπορώ».

Για την πρώτη του κλήση: «Είμαι χαρούμενος που πήρα την πρώτη μου κλήση. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, έτσι θα γίνομαι καλύτερος».

Για το κατά πόσον η προσωπική διάκριση μπορεί να έρθει μέσω της Εθνικής: «Σίγουρα».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Θέλουμε να πετύχουμε το όνειρο, όμως έχουμε πρώτα το Σαν Μαρίνο την Πέμπτη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους εκεί».

Για τον κόσμο: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει, με τον κόσμο είμαστε ένας παίκτης παραπάνω».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κούσουλου: 

Για το παιχνίδι με τον Σαν Μαρίνο: «Αρχίζει μια νέα διοργάνωση. Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη ξεκινώντας από το Σαν Μαρίνο. Αν δεν πιστεύεις δεν περνάς. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για αυτό που ονειρευόμαστε».

Για τον κόσμο: «Φαίνεται από το πρωτάθλημα ότι ο κόσμος είναι μακριά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει για το καλύτερο».

Για τους δικούς του στόχους στην Εθνική: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην εντεκάδα της Εθνικής και ένας από τους στόχους μου είναι να πάω κι εγώ στο εξωτερικό. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι για να το κατεφέρω».

Για την παρουσία του ίδιου προπονητή εδώ και δύο χρόνια: «Όπως είπαμε και με τον Ραν Μπεν Σιμόν, είναι μια νέα διοργάνωση και προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μαζί»

Για την ετοιμότητα της Εθνικής: «Αν δεν είσαι έτοιμος δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο