"Το να χάνουμε και να μας σέβονται δεν μας αρκεί"

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε για τον αυριανό αγώνα με το Σαν Μαρίνο και τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση. 

Οι δηλώσεις του: 

"Ξεκινούμε μια νέα διοργάνωση. Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω πολύ την Εθνική. Είναι η καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών. Πιστεύω μέσα από την καρδιά μου ότι είναι μια καλή ομάδα. Προσπαθούμε να προοδεύουμε συνεχώς. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη Ομάδα. Λένε ότι θα κερδίσουμε το Σαν Μαρίνο και θα χάσουμε από το Βέλγιο. Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Μόνο η δική μας προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει".

Για τον στόχο: "Από τη πρώτη στιγμή που είμαι στη Κύπρο ο στόχος είναι να προκριθούμε σε μια διοργάνωση. Το να χάνουμε και να μας σέβονται δεν μας αρκεί. Κάποια στιγμή θα έρθει η πρόκριση. Πιστέψτε το. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και παίκτες πιο νεαροί που έρχονται".

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής των Κυπρίων; "Προσπάθησα να εκπαιδεύσω τους παίκτες να μην ζητούν να παίξουν αλλά να το αξίζουν. Είμαι ικανοποιημένος. Κάποιοι παίζουν περισσότερο κάποιοι λιγότερο".

Για Χάμπο: "Πολύ σημαντικός ο Χάμπος για μας. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Χάμπο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αυτό που παίζει ρόλο όμως είναι οι δυο αγώνες που έχουμε μπροστά μας".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο