Τιμούρ: «Έχουμε φοβερούς παίκτες, θέλουμε να αποφύγουμε τα μπαράζ» (vid/pics)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δημοσιογραφική διάσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια για τον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της Εθνικής απέναντι στην Ελλάδα. Στο πάνελ ήταν και ο Κωστάκης Αρτυματάς.

Διαβάστε επίσης:

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/9, 21:45) στο «ΑΕΚ Αρένα». Η προετοιμασία ολοκληρώνεται μετά τη διάσκεψη του νέου μας ομοσπονδιακού προπονητή.

Αναλυτικά όλα όσα είπαν οι δύο τους:

Τιμούρ: «Μετά από αρκετά χρόνια σε Εθνική, μετά τη Γεωργία. Δεύτερη χώρα, η Κύπρος. Έχει σημασία για εμάς το δύσκολο ματς που έχουμε. Θέλουμε βαθμούς για να αποφύγουμε τα μπαράζ. Σε αυτές τις μέρες δουλέψαμε καλά. Υπάρχουν παίκτες που είναι απογοητευμένοι επειδή δεν κλήθηκαν, έχουμε πολλές επιλογές όμως. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Αρτυματάς: «Ερχόμενοι εδώ για τα 2 τελευταία ματς, είναι ξεκάθαρος ο στόχος της παραμονής. Πήγε καλά η προετοιμασία, οι περισσότεροι δουλέψαμε με τον Τιμούρ και τον ξέρουμε. Αλλά και οι υπόλοιποι τον γνώρισαν από τη δουλειά του. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος και θέλουμε θετικά αποτελέσματα».

Για το μόλις έμαθε ο Αρτυματάς, ότι θα αναλάβει ο Τιμούρ: «Χάρηκα στο άκουσμα του ερχομού του Τιμούρ. Και εγώ και τα άλλα παιδιά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αγωνιζόμαστε για την χώρα μας. Δεν έχουμε κάποιο άλλο κίνητρο. Μόνο για την χώρα και τις οικογένειες μας. Οι παίκτες και όλη η ομάδα δίνει το 100% για να κάνει περήφανη την Κύπρο».

Τιμούρ: «Όπως είπα και πριν μας περιμένουν δύσκολα ματς. Με τις πρώτες ομάδες. Θέλουμε να αποφύγουμε τα μπαράζ. Έτσι όπως είδα την ομάδα είναι έτοιμη, υπάρχει θέληση. Ο κόσμος πιστεύω θα έρθει να μας στηρίξει. Θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς. Έχουμε φοβερούς παίκτες. Εμπειρους και νεαρούς».

Για το αν έχει μία δική του φιλοσοφία για την Εθνική: «Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο αντίπαλος».

Για το ότι υπάρχουν θέσεις που δεν έχουν συμμετοχές Κύπριοι ποδοσφαιριστές: «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στην θέση του τερματοφύλακα δεν έχουμε συμμετοχές όπως και σε κάποιες άλλες θέσεις αλλά οι παίκτες που ήρθανε έχουν μεγάλη θέληση, θέλουν να πετύχουν. Αγαπούν την Εθνική και τον τόπο. Είναι ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο μας».

Για το πως βλέπει τον αντίπαλο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα τεχνικά, είναι σαν οικογένεια μέσα στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους και πάντα χαίρονται που παίζουν με την Εθνική. Υπάρχουν παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα και εγώ. Μια δυνατή, πολύ καλή ομάδα. Εμείς χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν μας άξιζε παρόλο ότι δεν παίξαμε καλά. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε στόχο να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι είναι πανέτοιμοι και οι 25 παίκτες. Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Γεωργία ήταν με την Ελλάδα στην Αθήνα, τώρα ξεκινάω ξανά με την Ελλάδα αλλά στην έδρα μας».

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο