Αναφορά σε Πάρντο και Σιμόν - Το νέο συμβόλαιο

Τα έργα και τις ημέρες του άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ με την Εθνική ομάδα της Κύπρου…

Μία… «λαμπάδα» ίσα με το μπόι του (παλιόφιλου μας) Ούρκο Πάρντο, θα πρέπει να ανάψει ο Ραν Μπεν Σιμόν, έτσι και όντως υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την κυπριακή ομοσπονδία.

Και το λέμε αυτό, διότι ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Ηρακλή έχει συμβάλει τα μέγιστα στις δύο πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα της Κύπρου στα δύο τελευταία (δύσκολα) εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Σκωτία και Ρωσία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Eσχάτως, στο «νησί της Αφροδίτης» βοά ο τόπος πως η ομοσπονδία της Κύπρου ετοιμάζεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ισραηλινό τεχνικό, την ώρα που ο Ούρκο Πάρντο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας έπειτα από την λήξη της συνεργασίας με την Αλκή κι έχοντας ανοιχτή γραμμή – όπως έχει γράψει το SDNA – και με σουπερλιγκάτες ομάδες.

Παρά τα 36 χρόνια του ο Ισπανοκύπριος κίπερ δείχνει πως εξακολουθεί να περνάει η…μπογιά του, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά κι εκτός νησιού.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο