Παπουλής: «Όσες ομάδες παίζουν εδώ δυσκολεύονται, κομβικό παιχνίδι»

Ο Φώτης Παπουλής εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα απέναντι στο Καζακστάν για τα προκριματικά του Euro 2020.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Νομίζω θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι στην Κύπρο γιατί υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες όπως είναι το γήπεδο. Σίγουρα είναι ένας παράγοντας. Βλέπουμε ότι όσες ομάδες έρχονται εδώ δυσκολεύονται. Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την πρόκληση. Το βλέπουμε όλοι σαν πρόκληση. Πλέον θέλουμε να βάλουμε στο DNA μας ότι σε όποια έδρα και να παίζουμε, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Θέλουμε τους βαθμούς και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε τους βαθμούς.

Στην Κύπρο δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δείχνουμε κάποια σημάδια βελτίωσης, ότι η ομάδα αρχίζει να γίνεται πιο επιθετική και να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας όποτε μπορεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σιγά σιγά. Να κρατάμε περισσότερο μπάλα. Το να παίζεις εκτός έδρας και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, σίγουρα έχει δυσκολίες. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα γιατί θέλουμε να βγούμε νικητές. Δεν ερχόμαστε εδώ για κάποιο άλλο σκοπό. Ξέρουμε ότι είναι κομβικό παιχνίδι. Αν κερδίσουμε, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε περισσότερο κόσμο που τον έχουμε ανάγκη και να κάνουμε βήματα μπροστά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο