Οι δηλώσεις των διεθνών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας μετά την ήττα από την Ρωσία μέσα στο ΓΣΠ. 

Αναλυτικά: 

Μαργκάσα: «Έφταιξαν όλα. Δεν ήταν εύκολη νύχτα από την αρχή. Έγινε πιο δύσκολο με την αποβολή. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο αντίπαλο, αλλά έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Στο τέλος κουραστήκαμε και μας έβαλαν κι άλλα γκολ. Με τις μεγάλες ομάδες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά»

Γιώργος Μερκής: «Δεν τα καταφέραμε. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα, βρεθήκαμε νωρίς με 2-0 πίσω στο σκορ και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν άκρως παθητικός ο ρόλος μας. Στο τέλος της βραδιάς ξεμείναμε από δυνάμεις και πήρε το σκορ μεγάλη διάσταση. Προσπαθήσαμε να μη διασυρθούμε, τα καταφέραμε ως ένα σημείο. Συνεχίζουμε, θα δούμε τα λάθη μας και προχωρούμε. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα η Ρωσία, αλλά δείξαμε πολύ σεβασμό. Συμφωνώ, δεν βγάλαμε πολύ πάθος. Όταν δέχεσαι δύο γκολ νωρίς είναι δύσκολο. Είχαμε κάποια νεαρά παιδιά, είναι το μέλλον της ομάδας και είχαν να αγωνιστούν με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Η Ρωσία ήταν από τα φαβορί να περάσει, συμμετέχει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Η Εθνική έχει αρκετό μέλλον αρκεί να το πιστέψουμε. Μελλοντικά θα ανέβουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τέλος της διοργάνωσης»

Μιχάλης Ιωάννου: «Μετά από τη νίκη στο Καζακστάν ήταν ευκαιρία να χτίσουμε σερί. Όταν δέχεσαι δύο γκολ και μετά έρχεται η κόκκινη ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε την εμφάνιση που θέλαμε. Η νίκη στο Καζακστάν ήταν νίκη που πετύχαμε με πολύ κόπο και χαρακτήρα. Ξέραμε ότι αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, θέλαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι γιατί η Εθνική έχει μέλλον. Έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην Εθνική, αρκετό υλικό που μπορεί να δουλευτεί»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο